Bermas este singura fabrică din cele 120 de fabrici din țară, care a rămas pe vechea structură. ,, Am rezistat pentru că am investit în fabrică şi pentru că avem un produs de calitate, care ne-a permis să menţinem piaţa şi s-o consolidăm. Toate reţetele tradiţionale au fost păstrate şi îmbunătăţite şi am ţinut foarte mult să rămână un centru de producţie aici, la Suceava. Nu ne propunem extinderea, ci consolidarea. Am fidelizat consumatorul, produsul nostru este bun şi relativ ieftin. Suntem o fabrică locală cu desfacere regională, în Moldova, până la Brăila şi Galați.  Păstratoare a vechilor traditii, BERMAS  Suceava nu a renunțat la procedeul clasic de fabricație, care presupune folosirea malțului și a conurilor de hamei..

Berea Bermas, regina blondă a Bucovinei, este din ce în ce mai cerută în întreaga țară. Acum o găsiți în hypermarket-urile Auchan. Se pare că eforturile noastre, a tuturor,  de a susţine economia locală, au fost corect înţelese şi de marile lanţuri naţionale.

Cu toate acestea, Bermas recomandă consumul moderat de alcool, iar șoferilor le aduce aminte că în România conducerea autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice este interzisă . Inspectoratul general al poliției române, secțiunea rutieră, a declarat peste 11 998 contravenții în ultimul an asociate consumului de alcool. Fii treaz la volan este și recomandarea Bermas Suceava.

Dar nimeni nu ne oprește să ne răsfățăm cu o bere atunci când nu suntem la volan. Ba chiar este indicat. Berea conţine polifenoli cu proprietăţi antioxidante şi ajută la stimularea circulaţiei sângelui. În plus, datorită ingredientelor sale naturale, este o foarte bună sursă de magneziu şi potasiu, iar prin conţinutul de antioxidanţi şi fibre solubile poate contribui la cresterea nivelului de colesterol bun (HDL)”, explică  dr. Corina-Aurelia Zugravu, Preşedinte al Centrului de Studii despre Bere, Sănătate şi Nutriţie.

Și dacă tot vrem să rămânem convinși că, dacă lăsăm mașina acasă, putem consuma bere fără probleme, vă spunem că Bermas utilizează procedeul clasic de fabricare a berii, adică foloseşte malţul şi conurile de hamei şi fermentarea berii în două etape, ce durează 42 de zile… „Oarzele” pentru malţul produs în fabrică, peste 3.000 de tone anual, se cumpără din fermele din Suceava, Iaşi şi Botoşani. Hameiul este tot din ţară, doar drojdia specială pentru fermentare se cumpără din Germania. „Suntem mândri că, şi cu ajutorul nostru, s-au ţinut în viaţă două ferme de hamei din România, la Sighişoara şi la Aiud. 90% din producţie o cumpărăm noi”, ne-a spus managerul Elena Anisoi.

 Iată care sunt produsele care duc tradiția mai departe

Suceava Clasic, care poartă numele oraşului nostru, este o bere blondă superioară de larg consum, cu o concentraţie de alcool de 4,4% vol. fabricată în Suceava de S.C. BERMAS S.A Suceava

Bermas, care poartă cu mândrie numele societăţii noastre, este o bere blondă superioară, cu o concentrație de alcool de 5,2% vol. fabricată în Suceava de S.C. BERMAS S.A Suceava.

Călimani, care poartă numele masivului cu acelaşi nume din lanţul Carpatilor Orientali, este o bere blondă superioară, cu o concentratie de alcool de 4,6% vol. fabricata în Suceava de S.C. BERMAS S.A Suceava.

Solca, o marcă de tradiţie din anul 1810 şi readusă pe piaţa de societatea noastră, este o bere blondă superioară, cu o concentraţie de alcool de 4,8% vol. fabricată în Suceava de S.C. BERMAS S.A Suceava.

 

Postează un comentariu