Sunteți antreprenori și nu v-ați decis încă dacă să investiți în realizarea unui website?

Agenția WebMates Design & Development vă oferă 4 motive pentru care ar trebui să luați in considerare realizarea unui website de prezentare pentru afacerea dumneavoastră.

Comportamentul uman se schimbă în timp pentru a se adapta la tehnologia modernă, iar comportamentul consumatorilor s-a schimbat pentru a se adapta la era digitală. Odată cu apariția internetului, tot mai mulți și-au dat seama că pot găsi ce au nevoie în mediul online, mai rapid și mai eficient.

 NU CONTEAZĂ INDUSTRIA ÎN CARE VĂ AFLAȚI!

De ce ai nevoie de un site web?

30% DIN CUMPĂRĂTORI NU VOR AVEA ÎN VEDERE O AFACERE FĂRĂ UN SITE WEB

Site-ul este atuul de marketing numărul unu, deoarece trăim într-o epocă digitală. Conform studiului Mediascope Europe, românii petrec în medie 18,6 ore online pe săptămână. Astfel, cumpărătorii au așteptări de la companii să aibă o prezență online (inclusiv un site web) și vor considera o companie mai puțin profesionistă dacă aceasta nu este găsită.

EȘTI CĂUTAT ONLINE

Unul dintre beneficiile de a avea un site web este să vă aflați acolo unde se află clienții. Există un motiv pentru care multe companii investesc într-un site web și optimizarea motoarelor de căutare: 97% dintre oameni merg online pentru a găsi o afacere locală, iar 93% din experiențele online încep cu un motor de căutare. Credeți sau nu, există 3,5 miliarde de căutări pe Google pe zi, iar în acest moment, există cineva din zona dumneavoastră online și care caută exact serviciul dumneavoastră. Ghiciți cine își dezvoltă afacerea? Nu dumneavoastră.

75% DIN CONSUMATORI RECUNOSC FAPTUL CĂ AU JUDECAT CREDIBILITATEA UNEI COMPANII PE BAZA DESIGNULUI SITE-ULUI COMPANIEI

Oamenii au mai multe șanse să facă afaceri cu o companie în care au încredere, iar site-ul web este primul loc în care merg să verifice acreditările, recenziile și premiile.

Atenție, totuși – dacă aveți un design web prost, nu vă va ajuta deloc. Aveți la dispoziție 10 secunde pentru a lăsa o impresie vizitatorilor site-ului și spuneți-le ce vor să afle despre compania dumneavoastră. După acest timp (și de multe ori înainte), vor pleca.

TREBUIE SĂ RĂSPUNDEȚI RAPID LA ÎNTREBĂRILE DE BAZĂ

Oamenii vizitează site-ul dumneavoastră web când vor să știe ceva sau să facă ceva. De asemenea, se așteaptă la mulțumirea imediată, ceea ce înseamnă că vizitatorii ar trebui să poată răspunde la trei întrebări în termen de trei secunde de la navigarea pe site-ul web:

  • Cine sunteți?
  • Ce faceți / oferiți?
  • Cum vă contactez?

Trăim într-o epocă de ACUM, unde cei care au o nevoie doresc informațiile pe care le caută imediat – ceea ce înseamnă că site-ul companiei dvs. ar trebui să răspundă la fiecare  întrebare de mai sus, fără ca utilizatorul să fie nevoit să deruleze pagina.

La WebMates Design & Development, obiectivul principal este lansarea afacerilor in mediul online. VREM să aveți succes și ne adaptăm strategiile pentru a vă oferi cele mai bune soluții. Vezi oferte realizare site de prezentare

Postează un comentariu