Universitatea Stefan cel Mare, Suceava, formeaza si sustine antreprenori in cadrul proiectului “Start la antreprenoriat, crestem ocuparea in zona urbana. ANTUR”

Proiectul ANTUR, lansat in primavara anului 2018, a avut drept obiectiv principal sprijinirea antreprenoriatului, imbunatatirea competentelor antreprenoriale, sustinerea si incurajarea dezvoltarii de noi afaceri in regiunea de Nord-Est. ANTUR a organizat un curs de formare profesionala pentru un numar de 300 de beneficiari. Dupa finalizarea cursului, pe baza unui concurs de planuri de faceri au fost selectate si infiintate 37 de firme.

 

Bucowina Plus susține WebMates Design & Development , beneficiar al proiectului ANTUR, implementat de Universitatea Ștefan cel Mare, Suceava.

Web Design si dezvoltare de soft

Tanarul Panaite Claudiu-Alexandru este unul dintre beneficiarii proiectului ANTUR. Claudiu este din localitatea Cotirgasi, orasul Brosteni, are 24 de ani si si-a descoperit pasiunea pentru tehnologie inca din copilarie. Fiind o fire ambitioasa, a luptat sa-si transforme pasiunea in cariera, pentru că cea mai ușoară muncă e cea făcută cu plăcere!

Claudiu povesteste:

“Tehnologia fiind pasiunea mea, am dorit sa urmez cursurile Facultatii de Inginerie Electrica si Stiinta Calculatoarelor, specializarea Calculatoare, unde am avut ocazia sa intalnesc nu doar profesori bine pregatiti ci si buni indrumatori spre cariera visata. In ultimul an de facultate, am beneficiat de cursurile antreprenoriale din cadrul proiectului ANTUR! În urma procesului de selecție, am primit o finanțate de aproximativ 33.000 de euro, oferindu-mi-se astfel, sansa infiintarii propriei afaceri.”

WEBMATES SOFTWARE SOLUTIONS SRL

Firma infiintata se numeste WEBMATES SOFTWARE SOLUTIONS SRL si are drept obiect de activitate dezvoltatea de soft si web design. WEBMATES urmareste lansarea si promovarea afacerilor in mediul online prin servicii de inalta calitate, implicare si interes! Ne bazam pe experinta in domeniu și expertiza tehnica a programatorilor, puse în valoare de creativitatea designerilor.

Claudiu nu uită să susțină la rândul său pe ceilalți cu o încurajare:

“Am avut ocazia inca din anul al doilea de facultate sa lucrez in acest domeniu, astfel imbinand cunostintele teoretice cu activitatea practica. In urma acestei  experiențe, consider ca este benefic sa lucrezi inca din anii facultatii, deoarece ti se ofera sansa mai rapidă de dezvoltare! Iar  informațiile care , te ajută să-ți crești mai repede cariera”.

Postează un comentariu