Nimeni n-ar fi crezut că vom traversa o perioadă atât de grea, cu restrângeri ale libertății de a călători, timp în care vom fi nevoiți să renunțăm la planurile noastre de a vizita locuri îndepărtate.

Acesta este contextul în care a luat naștere și a început să crească Virtoland, un start-up care are mijloacele necesare pentru a ne oferi mai multă libertate. Veți întreba, cu o ușoară ironie: “Cum?”

Răspunsul va fi dat odată cu descrierea unei tehnologii inovative, pe care multe persoane n-o înțeleg încă: realitatea virtuală. Suntem tentați să credem că experiențele VR sunt asemănătoare filmelor 3D sau jocurilor video. Ei bine, este vorba de mult mai mult.

Din momentul în care ți-ai pus ochelarii de realitate virtuală simți că ești într-adevăr în locația aleasă. 

Dacă vizionezi un film VR, poți oricând, la orice secvență, să întorci capul și să vezi ce este în spatele cadrului, în lateral, sus sau jos, 360º, ceea ce te plasează mereu, la propriu, în centrul acțiunii.

Poți privi din interior o imagine sferică, 360º, din toate unghiurile, ca și cum ai fi acolo. În acest mod granițele devin inexistente, distanțele nu mai constituie o problemă.

Astfel îți este oferită bucuria de a călători ieftin, fără restricții și fără teama că îți vor fi anulate planurile în funcție de evoluția unei crize internaționale sau locale.

Fiecare dintre noi are nevoie, din când în când, să evadeze din cotidian, să se detașeze de sarcinile și problemele zilnice.

Creatorii conceptului Virtoland au avut în vedere, în primul rând, calitatea conținutului experiențelor VR din portofoliu pentru ca timpul petrecut astfel de consumatori să devină timp de calitate. Virtoland poate fi descris ca fiind un mini-cinema interactiv, cu ochelari VR, pentru toate vârstele.

Aici, spectatorul devine explorator, trăind senzația transpunerii în locul respectiv, iar prin rotația scaunului pe care este așezat confortabil, are o perspectivă completă, asupra întregii imagini, de jur-împrejur.

Călătorii spațiale, acrobații aeriene, scufundări în ocean, excursii în orașe îndepărtate, incursiuni în coloniile pinguinilor sau în lumea dinozaurilor, toate devin experiențe plăcute, memorabile pentru exploratorul care trăiește fiecare clipă ca și cum ar fi reală.

Cu siguranță îți plac legendele, dar ți-ai imaginat că legende istorice și mituri din Bucovina vor fi transpuse în realitate virtuală?

La Virtoland te poți bucura de experiențe inedite, trăind clipele invaziei tătarilor în Bucovina sau întâmplări din perioada dacilor, în timp ce te transpui chiar în locurile în care se întâmplau atunci evenimentele povestite. Bonus, sunt atașate curiozități despre tătari, daci și despre timpurile evocate.

Experiențele durează între 10 minute și o oră, cu prețuri cuprinse între 11 lei și 29 lei și sunt selectate astfel încât să fie variate, pentru toate vârstele, gusturile sau preferințele.

În portofoliul Virtoland găsești atât desene animate VR, jocuri cu roboți și lupte intergalactice sau roller-coaster pentru copii și tineri dornici de distracție, dar poți trăi și senzația de a zbura deasupra celei mai înalte cascade din lume, de a explora Parisul la miezul nopții sau de a vizita mari muzee ale lumii, de a te situa în interiorul unor picturi, de a lua parte la carnavalul de la Veneția, sau de a te scufunda printre recifi de corali, beneficiind de informații interesante despre toate locațiile respective.

Preferi să te bucuri de astfel de experiențe în confortul propriei locuințe? Virtoland a găsit soluția și pentru această preferință. Realitate virtuală “la pachet”, “pentru acasă”!

Legende din Bucovina, alături de o selecție de resurse VR, sunt disponibile pentru a fi accesate de oriunde, prin intermediul ochelarilor cardboard, de carton, de uz personal, incluși în pachet, cu ajutorul propriului telefon mobil conectat la internet. Fiecare poate trăi, de acasă, senzația teleportării în cele mai frumoase locuri de pe glob.

Comenzile pentru pachetul VR pot fi făcute telefonic, la numărul de telefon 0756611350.

Surse Virtoland ne spun că pregătesc o mare surpriză, care nu va întârzia prea mult. Pentru a fi la curent cu noutățile și cu noile locații ale desfășurare ale activităților recreative VR, vă recomandăm să urmăriți pagina de Facebook Virtoland și pagina de Instagram Virtoland.

Luați un răgaz de la rutina de zi cu zi și evadați acolo unde visați să ajungeți, prin intermediul Virtoland.

După cum spunea marele A. Einstein, „Viața însăși este magie, iar dacă nu crezi asta, măcar încearcă s-o trăiești ca pe ceva magic!

Postează un comentariu