fbpx

Limba engleză a devenit un must pentru generația actuală, fiind o limbă de circulație globală și care deja și-a făcut intrarea și în limba română, prin neologismele pe care le folosim adesea.

Kids and Teens Learning Center îți propune un mediu neconvențional de învățare a limbii engleze, dar care va scoate din copilul tău potențialul maxim. Limba străină va deveni ușor de învățat și însușit, într-un mediu care stimulează spiritul de echipă, încrederea în sine și inteligența emoțională.

Orice părinte vrea ce e mai bun pentru copilul său, așa că echipa Kids and Teens Learning Center  pune la bătaie metode inovative de lucru, astfel încât învățarea să vină natural, iar copilul tău să prindă drag de studiul unei limbi străine. 

Importanța studierii unei limbi străine, cu precădere limba engleză, nu mai poate fi contestată, într-o lume în care engleza este fără îndoială a doua limbă utilizată, pe lângă cea însușită la naștere. 

De ce e atât de important ca limba engleză să fie studiată îndeaproape de copilul tău? Ei bine, deoarece:

  • copilul tău va avea acces la o gamă mult mai variată de informații, care nu va fi restrânsă doar la căutările în limba română;
  • este cel mai utilizat limbaj al internetului;
  • învățarea unei limbi străine stimulează procesele cognitive;
  • limba engleză este o limbă necesară în orice domeniu, fiind folosită de organizațiile internaționale;
  • odată cu învățarea limbii engleze de la vârstele copilăriei, va fi mai ușoară obținerea unui certificat de limbă engleză;
  • călătoriile devin mult mai ușoare, dacă cunoști limba engleză.

Kids and Teens Learning Center

Programele de învățare pentru fiecare nivel sunt concepute astfel încât fiecare copil va reuși, treptat, să comunice cât mai bine în limba studiată.

Cursurile de la Kids and Teens Learning Center se desfășoară în grupe mici, de câte 6-8 copii. Organizarea este gândită să vină în ajutorul copilului tău, care va avea și avantajul interacționării în grup. Grupurile mici permit și o mai mare atenție acordată fiecărui copil și folosirea individuală a limbii engleze. 

Kids and Teens Learning Center oferă cursuri atât pentru școlari cât și pentru preșcolari, organizate în 2 module a câte 18 săptămâni fiecare, la finalul cărora copiii sunt evaluați dupa metoda examenului Cambridge. Cursurile se desfășoară de luni până vineri, între orele 9-19. Sălile de curs sunt dotate cu tehnologii de ultimă generație, iar metodele de predare sunt interactive. 

De ce metode interactive?

  • creează deprinderi;
  • facilitează învățarea în ritm propriu;
  • stimulează cooperarea, nu competiția;
  • sunt atractive;
  • pot fi abordate din punctul de vedere al diferitelor metode de învățare;
  • copii se comportă cu toleranță, afectivitate, sensibilitate și corectitudine față de cei din jur.

O vacanță educativă: școala de vară

Perioada în care cursurile școlare sunt în pauză este perioada în care copiii pot lua parte la activități interactive și inovative, care să le cultive spiritul critic și cel de echipă.

Astfel, Centrul de Limbi străine Kids and Teens Learning Center a deschis deja școla de vară  distractivă și educativă.

Copiii sunt invitați să ia parte la un program intensiv de învățare și îmbunătățire a abilităților de comunicare în Limba Engleză, prin programe interactive și distractive, specifice vârstei.

Școala de vară a început deja de câteva săptămâni pentru copiii cu vârste până la 9 ani și se desfășoară timp de o săptămânacâte 5 ore/zi, de la ora 9:00-14:00, iar pentru cei peste 9 ani startul este dat din 3 august.

Ca și activități sunt pregătite:

  • sesiuni de speaking în limba engleză;
  • activități de scris și citit;
  • activități recreative și jocuri de rol.

În fiecare zi vor fi aprofundate câte 2 dintre aceste abilități, astfel încât la finalul săptămânii existe îmbunătățiri pe fiecare dintre cele 4 ramuri: scris, citit, vorbit și ascultat.

 Copilul tău este așteptat la Kids and Teens Learning Center să învețe limba engleză în cadrul unui program intensiv de îmbunătățire a limbii engleze, prin activități interactive și variate, prin programe distractive, pline de interacțiune verbală prin care se încurajează comunicarea în limba engleză și învățarea prin practică. Rezervă-ți un loc pentru că grupele de copii sunt limitate din cauza situației actuale. Oferă-i copilului tău în această vară ,,english week on holiday.”

Postează un comentariu