Fiecare dintre noi este în căutarea produsului potrivit și care satisface îndeaproape nevoile imediate. Prin urmare, apelăm de fiecare dată la specialiștii care nu ne dezamăgesc.

Ca să ai de unde alege și ca nevoile tale să fie îndeplinite așa cum ai plănuit, RUFSTER îți aduce țigla metalică Celesta.

Este dificil să construiești o casă și la fel de dificil este să o repari. Însă lucrurile par să meargă mai bine atunci când produsele tale sunt de calitate și când specialiștii sunt alături de tine, ca munca depusă să aibă cel mai bun rezultat.

OLINT, alegerea oamenilor în materie de construcții

OLINT este un nume prezent pe piaţa din Bucovina încă din 1995, localizat în Rădăuți, județul Suceava. De atunci, compania a evoluat de la un mic magazin de desfacere, la Supermarketul OLINT deschis în vara anului 2005, care în momentul de față reprezintă principalul centru comercial din zonă în domeniul materialelor de construcții și amenajări.

Mai mult, OLINT produce, sub marca proprie RUFSTER, o gamă de profile de țiglă metalică și tablă cutată, accesorii pentru sistemele de acoperiş, sistem de drenaj, profile gips-carton, ștacheți pentru gard şi casete pentru faţadă. Descoperă oferta completă pe www.rufster.ro

RUFSTER dispune de 20 linii de producţie moderne, complet automatizate, cu asistare a rulajului pe computer și o capacitate de producţie de peste 7,3 milioane de metri pătraţi pe an. 

Țigla Metalică Celesta

Ca să ai un acoperiș durabil, Rufster îți aduce țigla metalică Celesta. Cu un aspect mai masiv datorită geometriei optimizate, CELESTA se apropie foarte mult de aspectul țiglei ţiglei ceramice.

CELESTA este proiectată cu un canal capilar pronunţat care îi conferă, în acelaşi timp, o putere sporită a panoului de învelitoare şi o eleganţă deosebită prin designul său.

CELESTA este un profil simetric care permite montajul învelitorii de la stânga sau de la dreapta şi are decupaj 3D la capete.

Iată care sunt avantajele țiglei metalice CELESTA:
• Aspect bogat si masiv pe acoperiş
• Lungimea ultimului pas de minim 10 mm
• Montaj mai uşor datorită simetriei
• Îmbinări invizibile datorită decupajelor 3D
• Până la 5,5% economie la suprafaţă faţă de alte profile (în funcţie de tipul de acoperiş)

Informații tehnice de care ai nevoie:

Material

Grosime tablă:
Cantitate zinc:
Material:
Strat final:

 

0,45 mm, 0,5 mm sau 0,55 mm
225 – 275 g/m2
tablă de oţel prevopsită
– poliester lucios
– mat structurat (MS)
– super-poliester MPR (MPR)

 

Profil  
   
Lăţime totală:
Lăţime utilă:
Înălţime profil:
Lungime modul:
Înălţime prag:
Lungime coală:
Pantă acoperiş:
 1175 mm
1095 mm
24 mm
350 mm sau 400 mm
30 mm
între 0,38 m şi 6 m
min. 10° – max. 90°

Postează un comentariu