„Timpul le rezolvă pe toate, dar nu e timp pentru toate – asta doar dacă nu știi să îl organizezi.”

Este cât se poate de clar și vizibil pozitivismul doamnei Cristina Dulcineia Faur. Un om cu experiență în domeniul bancar și mediul privat, o persoană implicată în voluntariat, care inspiră voie bună și care știe că poate să ofere mai mult comunității în care s-a născut.

Cristina Dulcineia se ghidează după exemple frumoase cum ar fi Albert Einstein : “Ce faci pentru tine, dispare odată cu tine, ce faci pentru alţii, rămâne pentru eternitate.

Cristina Dulcineia Faur candidează pentru postul de consilier local al Sucevei în echipa Pro România Suceava.

„Sunt Cristina Dulcineia Faur, am o experiență de 25 de ani cu publicul, deoarece am lucrat în domeniul bancar, perioadă în care am fost și manager de unitate. Știu să ascult oamenii, știu să empatizez și să găsesc soluții. M-am implicat în politică alături de echipa Pro România pentru că aici am găsit atitudine, o echipă corectă, transparentă, care se implică și își dorește să rezolve toate problemele cetățenilor suceveni. Locuiesc în cartierul George Enescu, un cartier cu foarte multe probleme. Sunt persoană energică și organizată, care s-a săturat să mai aștepte ca alții să ia atitudine și a decis să preia ea inițiativa. Sunt mamă, soție și femeie de afaceri. Sunt adepta unui stil de viață activ, “minte sănătoasă în corp sănătos”, este motto-ul după care mă ghidez.

Nu am făcut politică până acum, dar consider că experiența mea în domeniul bancar și ca om de afaceri își va spune cuvântul. Știu cum e să fii de ambele părți, la coadă sau în spatele biroului, de aceea cred că pot aduce o perspectivă obiectivă, argumente valide și, cel mai important, o dorință puternică de îmbunătățire, de evoluție.

Jonglatul între mamă, soție, femeie de afaceri devine obositor, cu atât mai mult cu cât timpul petrecut la cozile administrațiilor publice crește, cu atât mai mult când pierzi jumătate de oră pentru a găsi un loc de parcare.

Suceava are potențial rămas încă neexploatat, dar pentru a putea descoperi care este acesta sunt câteva obstacole peste care trebuie să trecem. Obstacole precum străzile asfaltate doar în zonele principale ale orașului, insuficiența coșurilor de gunoi sau a locurilor de parcare.”

Domeniile în care am activat m-au făcut să realizez importanța colaborării dintre producători și consumatori. De aceea, susțin ideea construirii unei piețe agroalimentare mai mare pentru creșterea economiei locale, prin a-i ajuta pe producători să ne ajute pe noi la rândul lor. Sunt femeie, sunt mamă și iubesc curățenia și de aceea am ales să mă implic în curățenia orașului.

Un alt exemplu este Cartierul George Enescu care are nevoie de o schimbare urgent. Extinderea acestuia trebuie să se facă pe verticală prin construirea parcărilor supraetajate, dar și pe orizontală spre pădure, unde le-am putea oferi copiilor un spațiu de joacă în mijlocul naturii.

Străzile cartierului sunt atât de înguste încât nu permit accesul unei mașini de pompieri.

Până a ajunge să facem lucruri mari trebuie să începem cu lucrurile mici, cum ar fi curățenia întregului oraș. Știu că pare ceva neimportant pentru ceilalți, dar dacă suntem sănătoși, putem să ne implicăm și mai mult în a ne aduce aportul la o nouă față a orașului. Un oraș în care să-ți placă să trăiești.

Mandatul acesta îmi doresc să fie:

☑️ Despre digitalizarea primăriei (impozite, taxe plătite online)

☑️ Despre deschiderea unei piețe agroalimentare mai mari care să sprijine mai mulți  producătorii locali

☑️ Despre atenția oferită atât minții, cât și corpului

☑️ Despre familie – care este nucleul societății

☑️ Despre empatie și dedicație și a face ce-ți place.

Află care este planul de dezvoltare durabilă al Sucevei propus de Pro România.

Echipa Pro Romania Suceava are mai mulți specialiști care vor să se implice în comunitate, fiecare în domeniul său de activitate:

🔘 Florin Sinescu, candidat primăria Suceava,

🔘 Alexandra Harja, candidat la conducerea Consiliului Județean Suceava,

🔘 Radu Pricope, economist și jurist, consultant în implementarea proiectelor pe fonduri europene și naționale,

🔘 Cătălin Vasiliu, antrenor sportiv,

🔘 Geniloni Sfeclă, care este dedicat cartierelor Burdujeni și Ițcani,

🔘 Lucian Lungu, profesor, fost inspector general al Inspectoratului Școlar Județean,

🔘 Alexandru Sârghe, un om extrem de muncitor, care vine cu problemele tinerilor,

🔘  Luminița Chihai, candidat la consiliul județean,

🔘 Cătălin Ioan Nechifor, motorul acestui partid, deputat în Parlamentul României.

„E un moment important pentru Pro România, e prima competiție locală a acestui partid tânăr, un partid care vrea să se afirme pe scena politică și care a avut deja două bătălii electorale, europene și prezidențiale. Am convingerea că la Suceava putem să facem o surpriză extrem de plăcută”.

 

Postează un comentariu