Florin Sinescu, fost prefect, candidează la postul de primar al municipiului Suceava. Angajamentul său pentru suceveni este să contribuie la un oraș în care să-ți facă plăcere  să studiezi, să muncești și să trăiești. Nu atât experiența de prefect îl recomandă, ci mai ales experiența din zona administrativă.

„Știu care sunt problemele adevărate și ce nevoi sunt, știu exact ce înseamnă gestionarea unui buget în funcție de problemele cetățenilor. Am stat de vorbă cu sucevenii. Vă dau doar câteva exemple.

✔️ Problemele de trafic pot fi rezolvate prin pasaje supraterane, prin semafoare, prin deschiderea de noi străzi cum ar fi str. Eroilor din Burdujeni sau str. Gh.Alexandru Ghica din Ițcani.

✔️ Construirea unui parc industrial în zona metropolitană, care să contribuie la dezvoltarea mediului de afaceri local.

✔️ Construirea unui nou stadion, la standarde europene pentru competiții naționale și internaționale sportive.

✔️ Parteneriat cu Universitatea Stefan cel Mare pentru a dezvolta un mediu de afaceri propice atât firmelor cât și tinerilor, pentru a-i atrage să rămână în oraș. Asta va rezolva și lipsa locurilor de muncă din orașul nostru.

✔️ Punctual pentru cartierul Burdujeni este nevoie de un punct SMURD în această zonă pentru urgențele din această zonă.

Sunt născut în Suceava, am învățat în Suceava și consider că e momentul să mă implic. Am un copil care va susține examenul pentru barou în această perioadă și sper să se întoarcă acasă și să contribuie alături de ceilalți tineri la dezvoltarea orașului nostru.

Întrebat de ce Pro România, domnul Sinescu ne-a răspuns:

✔️  PRO România își propune reducerea decalajelor economice față de restul țărilor UE.

✔️ PRO România consideră necesară și urgentă reformarea sistemului social pentru creșterea accesului beneficiarului la servicii.

✔️  Promovăm garantarea accesului la educație și dezvoltarea unui sistem educațional de calitate, care să genereze competențe corelate cu necesitățile pieței muncii din secolul 21.

✔️  PRO România susține o reașezare a administrației publice pornind de la nevoile cetățeanului și ale comunităților locale. Propunem modernizarea statului, după modele europene- coordonator domeniu deputat Nechifor Cătălin Ioan.

Detalii despre echipa Pro Romania Suceava găsești pe pagina de facebook.

De asemenea, poți face cunoștință cu oamenii din spatele candidaturii pe www.bucowinaplus.ro

Din echipa Pro Promânia face parte și Luminița Chihai, cu o activitate complexă în organizații care reprezintă județul Suceava la nivel național și care candidează  la Consiliul județean Suceava, unde se află la poziția 2. De asemenea, Alexandra Harja Samsonescu, este canditatul Pro România la conducerea Consiliului județean Suceava,  o forță proaspătă în politica suceveană.

Rămâneți alături de BucoWina Plus să cunoaștem împreună oamenii din spatelele candidaturii la alegerile locale din 27 septembrie 2020.

 

Postează un comentariu