Nicu Olar este un tânar care nu doar că prin experiența și comportamentul lui promite mult, dar este și un tânăr care vrea și poate schimba fața comunei Mușenița. Sprijinit de tinerii locului, Nicu Olar candidează pentru funcția de primar al comunei Mușenița din partea Pro România.

Cu un caracter surpinzător, Nicu Olar are doar 25 de ani și este de profesie mecanic. A reușit să-ți construiască o echipă de campanie, dar și un plan de dezvoltare locală a localității.

Nicu Olar spune că principiile după care se ghidează sunt onestitatea și corectitudinea și că le caută în oamenii din jur, le aplică în proiectele pe care le desfășoară și le dezvoltă zilnic în atitudinea și comportamentul său.

Mecanic și șofer profesionist, Nicu Olar este pasionat de mașini, a intrat de tânăr pe piața muncii și spune că fără muncă nu se poate face nimic. Îl recomandă spiritul antreprenor, dorința de muncă și ideile noi pe care vrea să le aplice în comuna în care a crescut, Mușenița.

Nu a mai făcut politică până acum, deoarece, spune el, nu a avut șansa și nici nu a găsit partidul care să îl reprezinte. „Am ales Pro România pentru că în acest partid am găsit libertatea de a-mi spune ideile și de a putea face ceva pentru această comună.”

Iată ce-și dorește să facă Nicu Olar:

✔️ reînfrumusețarea și ordinea în comună. Nicu Olar spune că este nevoie urgentă de curățarea străzilor și de îngrijirea aspectului pe care îl are comuna;

✔️ sală de sport. Școala din comună nu are o sală de sport adecvată, iar elevii încă îți desfășoară orele de educație fizică în sala de curs;

✔️ pe termen lung, Nicu Olar vrea să asigure comunei o rețea de apă și canal.

Nevoile în comuna Mușenița sunt multe. Am multe idei pe care îmi doresc să le pun în practică, însă nu-mi doresc să promit mai mult decât pot face, dar voi spune că mă voi ține de cuvânt.

În discuția cu noi, Nicu Olar a spus că primul lucru pe care l-ar face este gospodărirea comunei: „Curățenia care îi lipsește comunei, asta aș face pentru început.

Întrebat care sunt lipsurile din Mușenita, Nicu Olar a pus accentul pe curățenie și infrastructura străzilor. „Sunt străzi care nu sunt modernizate, sunt cu pietriș. Vreau să fac ceva în acest sens. Apoi, nu sunt șanțuri, iar atunci când plouă, traficul este foarte greu atât pentru pietoni, cât și pentru conducătorii auto.”

Nicu Olar este cel mai tânăr candidat la primărie și vine cu idei noi și forțe proaspete, determinare și perseverență. „Vreau să fac mai mult pentru comuna în care m-am născut”, așa a concluzionat candidatul PRO România la funcția de primar al comunei Mușenița.

Politica este grea, dar am înțeles că nu pot să stau degeaba fără să fac ceva și să aștept o schimbare. Îmi asum acest drum pe care l-am ales, pentru că vreau să-mi construiesc un viitor în această localitate și îmi doresc un viitor bun și pentru locuitorii din Mușenița.

Pentru un viitor mai bun, vino la vot pe 27 septembrie. Pe www.bucowinaplus.ro găsești informații despre candidații la alegerile din această toamnă, pentru ca alegerea ta să fie sigură și clară. 

Postează un comentariu