Mereu este loc de încă o vacanță, de încă o escapadă de la muncă, de încă o zi petrecută alături de familie. Chiar dacă timpul este friguros, vacanțele tot sunt „la ordinea zilei” în gândurile noastre.

Închirieri Autorulote GoCamper îți oferă un motiv în plus să faci un city break, o vacanță mai lungă, sau o escapadă la munte și vine în sprijinul tău cu oferte speciale de sezon.

Ce-ar fi să te bucuri de aerul curat de munte, să mai dai jos din stresul de la muncă și să uiți de documentele care se tot adună pe birou? Toate asta, la un preț avantajos. Ia în calcul o vacanță cu autorulota și mergi acolo unde-ți vine, pentru că GoCamper ți-a pregătit niște frumoase oferte.

Până pe 31 martie 2021 ai 50% reducere la autorulote. Mergi în vacanță cu portofelul safe și umple-te de energie cât să-ți ajungă până vara viitoare. Acum, vremea este numai bună de grătare (în siguranță) la munte, drumeții și vizite la obiective turistice frumoase din Bucovina și nu numai.

Ești în căutare de un loc natural, fără aglomerație și plin de viață? Dacă încă n-ai fost în Sadova, este timpul să vezi despre ce este vorba acolo. GoCamper a spus că e destinație superbă, pe care o poți vizita cu autorulota.

Dacă vrei să ai parte de altfel de experiențe în Bucovina, intră aici: bucowinaplus.ro/2020/08/07/cauti-si-altfel-de-experiente-de-calatorie-in-bucovina/

Cât de bine ar fi să te poți bucura de brizele răcoroase de munte, de aerul curat și de fericirea nasului semi-înghețat în timp ce în spate ai o autorulotă cu confort sporit și-n care nasul sigur se tratează de îngheț. De asta, Autorulote GoCamper îți aduce o reducere de 50%. Iată despre ce autorulote este vorba:

sursa: gocamper.ro

Pe www.bucowinplus.ro găsești și câteva tips-uri folositoare despre cum să faci o listă de vacanță, iar Autorulote GoCamper îți pune la dispoziție idei de călătorie pe blogul lor. Iar ca să vezi că sezonul rece este mai mult decât potrivit pentru o vacanță vezi cum a fost experiența noastră cu autorulota

Mai jos găsești câteva fotografii incredibile din vacanțele cu Autorulota. Ca să te convingi cât de frumos e, intră pe pagina de facebook Inchirieri Autorulote GoCamper.

Postează un comentariu