Știi acele momente din ultimele zile dinainte de Crăciun când cauți în disperare un cadou pentru un prieten, însă nu găsești nimic potrivit? Ce-ar fi ca în acest an să întâmpini astfel de situații și să te pregătești din timp, treptat.

Poate că de asta s-a inventat Black Friday. Ca să cumperi din timp cadourile de sărbători și la prețuri accesibile. Așadar, ziua de 13 poate e cu noroc și găsești ce ai nevoie. 

Scurtă incursiune Black Friday în Suceava, Câmpulung Moldovenesc, Rădăuți, Fălticeni

Black Friday în toate magazinele Parfums de Sofia din Suceava, Complex comercial Bucovina, din Rădăuți și Câmpulung Moldovenesc. Toate parfumurile cu gramaj de 100 ml  vor beneficia de o reducere de 30%. Oferta este valabila in limita stocului disponibil. Doar Vineri, 13 noiembrie, Black Friday îți aduce reduceri de până la 70% la toate  produsele de înfrumusețare din magazinele Parfums de Sofia.

Marelbo te așteaptă cu super reduceri atât online cât și în magazin. Toată gama de încălțăminte vine în această lună cu reduceri. Cum vine sezonul rece, o nouă pereche de ghete este bine-venită, așa că aruncă un ochi peste reduceri pe marelbo.com.

Ai nevoie de un supliment? Sau nu mai ai nici un medicament care să-ți susțină imunitatea în casă? Tot Black Friday este răspunsul. Alevia îți aduce reduceri de până la 50%, până pe 19 noiembrie. 

Intră pe alevia.ro, fă-ți un cont și ia-ți ce ai nevoie. Stocul este limitat și este limită de maxim 3 bucăți/produs. Grăbește-te, se termină repede. 

Black Friday este și perioada în care oamenii reînnoiesc casa și achiziționează mai ieftin aparate electrice și electrocasnice. Magazinul Marelvi, din Rădăuți, este prietenul tău la capitolul electronice și ți-a pregătit o întreagă ofertă: descoperă tehnologiile mașinii de spălat Nobeltek, clasa energetică A++, 23 de programe de spălare și 5 ani granție!
Vino în magazinul Marelvi din Rădăuți str. Piața Unirii nr. 33 și ia-ți mașina de spălat.

Echipa Închirieri Autorulote GoCamper ți-a pregătit în acest an oferte de Black Friday. Ofertele sunt disponibile pe platforma EMAG. Dacă încă plănuiești acea vacanță cu autorulota, intră pe EMAG și închiriază mai ieftin. 

Cu piesa de rezistență vine Olint: reduceri de 90%.  Da, n-am scris greșit, sunt reduceri imense la Olint. Aruncă o privire pe olint.ro și vezi despre ce este vorba.

Află că și în cadrul Complexului Comercial Bucovina Suceava reducerile deja au început. Până pe 2 decembrie poți profita de reduceri substanțiale la electrocasnice și electronice, încălțăminte, îmbrăcăminte și cosmetică și parfumuri.
Încă nu au venit sărbătorile, dar e cazul să bifezi cadourile.
 
 

Postează un comentariu