Am ales de Ziua Națională a României să-i susținem pe cei de la #ÎsRomân. Suntem convinși că sunt multe inițiative frumoase în jurul nostru așa că așteptăm poveștile voastre. Poveștile adevărate sunt cele care te captează. Pentru că lecțiile sunt reale, iar sfaturile vin din experiențe personale. Vă așteptăm în comunitatea BucowinaPlus. 

În data de 1 aprilie 2020, ora 18:30, am făcut grupul PRODUCATORI LOCALI și nu a fost deloc o glumă.
Văzând că am fost obligați să stăm acasă, iar sănătatea ne este amenințată, și odată cu ea este amenințată și economia, care se afundă, am hotărât că este momentul să fac ceva, să-i susțin pe producatorii locali. Cum? Cumpărând de la aceștia, verificând și recomandând.

Prin inițiativa Susține-i Pe Cei De Lângă Tine #ÎsRomân am încercat să promovez cât mai mulți producători/ firme românești prin diverse campanii, concursuri pe care le-am organizat.

Din dragoste pentru comunitate am înființat și o asociație care poartă numele inițiativei SUSȚINE-I PE CEI DE LÂNGĂ TINE care este un îndemn creștinesc, în care am crezut de la bun început. Așa, am încercat să ajut cât mai mulți oameni și cât mai multe familii.

Am încercat să aduc cât mai mulți producători din toate colțurile acestui județ, dar și din țară, cât mai multe firme românești într-un singur grup, pentru a crea un acces direct între producători și consumatori, dar și între restaurante, patiserii, brutării, încât să fie un circuit complet, unul românesc.
Logo-ul acestui grup are o poveste trăită de mine la cea mai mare intensitate, din inimă pentru oameni și societatea din care fac parte.

Palma unei femei reprezintă simbolul vieții, ea fiind cea care dă viață, iar mărul din palmă reprezintă rodul din sămânța căruia a crescut un copac.
Rădăcinile acestui copac reprezintă existența noastră, ne-am născut români deci… #ÎsRomân. Susține-i pe cei de lângă tine.

M-am ocupat de toate acestea voluntar, am crezut in tot ceea ce am facut și am făcut-o cu bucurie, pt oamenii de astazi, generația de mâine și pentru țara mea. #ÎsRomân nu sunt doar eu!

Loialitatea este de neprețuit, cine știe să o poarte este om. Credința, iubirea față de tot ce este demn, corect în fața lui Dumnezeu reprezintă adevăratul caracter al unui om.

Noi ca asociaţie încercăm sa sprijinim familiile aflate în nevoi, oamenii talentați dar și copiii deoarece aceștia sunt viitorul de mâine!

Vă mulțumesc din inimă acelor oameni care au rămas nestingheriți alături de mine. Vă mulțumesc celor care s-au implicat, care cred în puterea exemplului, se implica și se vor implica! Fără ajutorul dumneavoastră, Asociația Susține-i Pe Cei De Lângă Tine nu ar putea merge înainte!

Mulțumesc mult tuturor celor care v-ați adunat în acest grup frumos alături de mine.
Voi încerca să continui să fac tot ce este mai bine pentru comunitatea din care fac parte cu cele mai frumoase intenții și gânduri.

 

Emanuel Corduneanu

Postează un comentariu