Fie că e vorba de șosete, ciorapi, pijamale, lejerie intimă sau alte obiecte de îmbrăcăminte care te fac să te simți confortabil acasă, poți apela cu încredere la Sadcom Stil. Mai ales că vin sărbătorile și aici găsești câteva idei de cadouri pentru întreaga familie.

Pandemia ne-a adus mai mult timp petrecut acasă și fiecare dintre noi a încercat să se simtă confortabil în toate activitățile pe care le face acum la domiciliu. Ai nevoie de haine confortabile  și pentru serviciu de acasă, sport acasă,  activități casnice. Toate contribuie la o stare de bine pentru a face față tuturor solicitărilor.

E important ca pijamalele, șosetele, ciorapii, treningurile, halatele de baie sau lenjeria intimă să fie de calitate. Despre toate acestea am stat de vorbă chiar cu managerul de la Sadcom Stil. Ne-a spus că se ocupă de comerț din 1985.

A învățat foarte multe despre acest domeniu, iar din 2005 aprovizionează cele 2 puncte de lucru cu marfă de calitate de la branduri renumite.

La Sadcom STIL găsești atât produse de la branduri românești precum Sofiaman, Tia Conf,  Piera, Knox Group, Jolidon, cât și produse poloneze Marilyn, Steven Sosetaria, nemțești Naturana, Triumph, produse de lenjerie italiene Kappa, Pompea, ciorapii Primavera .Toate sunt produse de calitate din bumbac, bambus și materiale Eco, ideale pentru confortul întregii familii.

Sadcom

Îi găsești în Complex Comercial Bucovina Suceava, etaj 1, dar și în Centrul Comercial „Zimbrul" Suceava.

Cu o tradiție de peste 20 de ani, brand-ul Steven s-a făcut remarcat la nivel mondial prin produsele pe care le pune la dispoziția tuturor. Este vorba despre ciorapi potriviți pentru orice grupă de vârstă, atât pentru bărbați și femei, cât și pentru copii.

Viu colorate sau ceva mai sobre, întotdeauna realizate din materiale înalt calitative, șosetele Steven se remarcă în rândul opțiunilor pe care vi le punem la dispoziție.

Sofiaman este printre cele mai mari branduri de pijamale și îmbrăcăminte de casă din România. Producător român de Pijamale și Lenjerie ce pune accent pe calitate, design și nu în ultimul rând pe confortul acestora este TiaConf.

Marilyn a creat dresuri de care orice femeie are nevoie în garderoba sa. Găsești ciorapi în modele diverse din materiale de calitate.

Colecția Trening  Knox la cele mai bune are produse din bumbac în amestec cu lycra, cu o calitate superioară a țesături lor.

În prezent, NATURANA îmbină inovaţia şi creativitatea cu o experienţă de aproape 100 de ani în domeniul designului hainelor. Punem un accent deosebit pe funcţionalitate şi un croi excelent.

Lenjerie găsești de la Triumph, Piera, Jolidon pentru orice vârstă și pentru orice nevoie.

Obiectivul magazinelor Sadcom Stil  este de a oferi clienților un plus de confort şi frumuseţe respectiv de a spori calitatea vieţii lor.

 

compleuri de casa

Pe final, am rămas impresionați de câte beneficii oferă lenjeria intimă. Poate fi modelatoare, medicinală până la a fi confortabilă. Este adaptată pentru femei, bărbați, copii, chiar și pentru gravide. Cu siguranță fiecare dintre noi va găsi confortul în propria casă în produsele de la Sadcom Stil. Doar să-i scriem lui Moș Nicolae și lui Moș Crăciun. Sărbători confortabile să ai!

Postează un comentariu