Seria exemplelor de bună practică continuă cu Altex România. Cel mai mare retailer electro-IT din România, Altex, continuă să susțină eforturile autorităților române pentru a îmbunătăți serviciile medicale.

Și știm cu toții cât de multă nevoie avem de servicii medicale de calitate și suficiente pentru întreaga populație. E un drum lung, dar doar cu ajutorul membrilor comunității îl putem parcurge. 

Iată că Altex România face un pas important pentru noi: donează patru hectare de teren autorităților locale pentru edificarea unui spital municipal în Piatra Neamț.

Altex România nu este la prima acțiune de acest gen. Retailer-ul a făcut astfel de donații încă de la începutul pandemiei, către sistemul sanitar, IGSU și Inspectoratul General al Poliției Române.

Altex România a utilat spitalele din țară cu monitoare, ventilatoare, paturi de terapie intensivă. A donat lanterne, telefoane și laptopuri pentru polițiștii români și milioane de măși pentru sistemul medical.  Tot Altex România a donat dispozitive electronice de aproape 30.000 de euro Direcției de Sănătate Publică din București.

Incendiul de la Spitalul Județean din Piatra Neamț a făcut o liniște de mormânt în întreaga țară, dar Altex România nu a tăcut și a dotat integral cu aparatură de ultimă generație secția de terapie intensivă a spitalului.

Cea mai recentă acțiune a Altex România se îndreaptă către Piatra Neamț. Grupul a comunicat recent autorităților locale din Piatra Neamț că intenționează să doneze o suprafață de 4 hectare de teren, pe care o deține în Piatra Neamț pe strada Mihai Viteazul, în scopul edificării unui spital.

CEO Altex, Dan Ostahie: „Grupul ALTEX a fost și este un pilon al societății românești. M-am născut și m-am format în Piatra-Neamț, aici am urmat școala și liceul. Nu pot și nu vreau să rămân indiferent la tragedia ce a lovit în luna noiembrie a anului trecut orașul căruia îi datorez atâtea.

Grupul Altex România continuă să se implice activ în sprijinirea sistemului sanitar din România, prin numeroase acțiuni. Alături de Fundația Altex, Altex România derulează și campania „#împreună pentru România. Salvăm vieți.” Prin această campanie, a fost donată aparatura necesară pentru secțiile de terapie intensivă ale Spitalului de Boli Infecțioase din Brașov, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale “Dr. Victor Babeș”  din București și Spitalul Clinic Colentina.

Poți dona și tu aici: altex.ro/donatie-impreuna

Postează un comentariu