Andy Szekely te invită la un program unic în România, care conține esența dezvoltării personale și profesionale: Conferințele 6C. 

Știm că suntem înconjurați de multe cursuri care promit că ne vor schimba viața și e greu să alegem. Totuși Andy Szekely inovează de 22 de ani în piaţa de training şi coaching din România ca antreprenor, autor şi speaker.

El este speakerul român care a vorbit pe aceeași scenă cu cei mai mulți speakeri de top mondial care au vizitat România.

Conferințele 6C ne-au atras atenția, așa că iți povestim câteva lucruri despre ele

E dificil să admiți că nu ai ordinea pe care ți-ai fi dorit-o în viața ta. Schimbarea în sine poate fi dificilă.

Totuși, o dată ce ai conștientizat acest lucru nu-ți rămâne decât să faci pașii următori, iar viața ta se va schimba mult mai ușor. În bine. Cum? Vei ști ce și când să faci, cum să acționezi și în funcție de ce factori. Asta îți pot oferi Conferințele 6C

Între succes și împlinire este o distincție esențială. Succesul este performanța pe care o obții într-un anumit domeniu, pe când împlinirea este dată de realizarea progresivă și echilibrată a obiectivelor în toate cele 6 arii ale vieții. 

„La o analiză sumară, devine evident că o viaţă frumoasă este cea în care dezvolți uniform toate elementele vieţii tale  și chiar dacă se schimbă prioritățile din când în când, distanța dintre ele nu este exagerată”, spune Andy Szekely.

Seria Conferințelor 6C reprezintă singurul program din România, în care sunt dezvoltate toate cele 6 arii importante din viața unui om: carieră, contribuție, conectare, cash, creștere, corp.

20 FEBRUARIE: Carieră (antreprenoriat și performanță)

10 APRILIE: Contribuție (leadership și prezentări)

29 MAI: Conectare (comunicare și relații autentice)

26 IUNIE: Cash (prosperitate și autonomie financiară)

18 SEPTEMBRIE: Creștere (dezvoltare și evoluție)

13 NOIEMBRIE: Corp (Sănătate, energie și vitalitate)

Descoperă cele 2 ABILITĂŢI nepredate la şcoală, dar care au cel mai mare IMPACT în întreaga ta CARIERĂ PROFESIONALĂ, indiferent că eşti angajat sau antreprenor.

Ia-ți bilete la Conferințele 6C organizate de Andy Szekey: CONFERINȚELE 6 C

Află ce cuprind Conferințele 6C, accesând link-ul următor:https://conferintele6c.ro/

 

Este momentul să descoperi tot ce ai mai bun, iar Andy Szekely este cel care te poate ajuta. 

Andy este un pionier al pieței româneşti de seminarii deschise pe teme de dezvoltare personală și leadership, organizând încă din 1995 astfel de conferințe cu peste 40 de speakeri străini invitați. Experiența sa personală ca speaker și trainer depășește 2.500 de apariții live.

Postează un comentariu