Azi am ales să arătăm că iubim produsele românești și că ne regăsim în ele. 

Îndemnul e același cu aceeași dragoste: consumă de la afacerile românești. Sigur vei găsi câteva care-ți plac și de care nu poți să te desprinzi. Așa s-a întâmplat la noi cu produsele și serviciile de mai jos.

Economia românească a avut mult de suferit din cauza pandemiei, dar produsele românești au fost mai susținute decât oricând. A fost o mobilizare de forțe pentru promovarea de produse românești, atât la nivel local cât și la nivel național.

Comunitatea a fost mai unită decât oricând, dar nu ăsta a fost punctul cel mai frumos. Ne-am dat seama că produsele românești, fie ele locale sau din altă parte a României sunt calitative și poartă în ele talentul, priceperea și pasiunea unor oameni care pot fi luați drept exemplu. 

Afacerile românești poartă în ele dragostea de bun și dat fiind că suntem în luna iubirii, îți propunem o scurtă și incitantă introspecție.

Știm că sunt mult mai multe produse românești și locale care merită menționate, așa că vom reveni și cu o a doua parte imediat ce vom testa. 

Îți place să oferi și să primești atenție și când e sub formă de cadouri, știi sigur că e o zi specială. Dar ce-ar fi dacă te-ai gândi de două ori atunci când faci un cadou?

Știm, un cadou oricum este gândit, analizat și poartă în jurul lui doar întrebări de genul: o să-i placă?

Dar stai liniștit, chiar contează intenția, mai ales dacă e cu multă străduință. Totuși, ce-ar fi ca de data asta să iei un buchet mare de flori de la florăria din colț, cea care era să se închidă anul trecut, dar care are o mulțime de flori frumoase?

Știi cum se zice, din picături se face oceanul. Așa că buchetul pe care l-ai cumpărat tu poate fi o parte imporantă din salariul vânzătorului. 

Știm noi o astfel de florărie, cu aranjamente uimitoare, flori incredibil de frumoase și tot felul de surprize florare. Este vorba despre Florăria Diva, cu care am organizat și un giveaway frumos pe facebook și instagram. 

Și dacă vrei să-i dai bucătăriei sau livingului puțină culoare și miros de primăvară, dă o fugă la bătrânica din fața Complexului Comercial Bucovina, care are niște ghiocei superbi. Așa cum te-ai aștepta, îi dă pe bani puțini și-ți oferă și un zâmbet la final.

Și dacă tot ești la Complexul Comercial Bucovina, intră și în clădire, un fel de convenție a produselor românești și a celor de calitate. Complexul are constant reduceri substanțiale, iar Salamander Bucovina încă are reduceri de 50% la cosmetice și încălțăminte din piele naturală.

Cum e luna iubirii, doar n-o să gătiți acasă cina, nu? Mai bine dă un telefon Restaurantului Vama Veche sau Ariata din Șcheia, care își pregătesc preparate naturale, bucovinene și pline de gust.  Așa, veți putea să vă bucurați în familie sau în cuplu de o masă caldă, gustoasă și naturală.

Și știm că indiferent că ești iubitor de vin sau de tărie, berea Bermas are un loc asigurat în lista ta. Mai ales că este o bere naturală și care păstrează rețeta veche de preparare. Sigur n-ai auzit pe nimeni care să spună că nu-i place berea Suceava sau Călimani. Așa că dă o fugă la magazin, ia-ți berea preferată și sărbătorește iubirea, sub toate formele ei. 

Acum că i-ai luat flori și încălțăminte, te-ai hotărât la felurile principale și ai ales berea favorită, mai e loc de o suprinză. 

Optează pentru un weekend departe de stresul din timpul săptămânii, departe de dead-line-uri sau telefoane care sună într-una. Mergi în mijlocul naturii și admir-o în toată splendoarea ei. Asta în timp ce te bucuri de cele mai bune și sigure condiții. Noi asta am simțit când am fost la Complex  turistic Lidana Bucovina, așa că îți recomadăm și ție să-i faci o vizită.

Toate regulile de protecție împotriva noului coronavirus sunt respectate, iar facilitățile sunt în pachet complet. Acolo mergi să ai parte de voie bună, să scapi de griji și să te relaxezi în deplină siguranță.

Nu e mare lucru luna iubirii, pentru cei care iubesc în fiecare zi. Așa că recomandările rămân și pentru mâine.

Tu de ce nu te poți desprinde? Spune-ne în secțiunea comentarii, să-l încercăm și să-l dăm mai departe. 

Postează un comentariu