Ți-ai luat un telefon nou? Pare o mare bătaie de cap să ai grijă de el, dar dacă ții cont de câteva aspecte, poți fi sigur că va rezista o perioadă lungă de timp. Repargo vine în sprijinul tău cu o „pastilă” fix pentru durerea despre care îți ziceam. 

Tu ai problema, iar Repargo soluția. Fie că ai nevoie de o curățare, o verificare, o folie nouă sau ai o problemă majoră, Repargo îți pune la dispoziție cele mai sigure soluții.

Știi acel moment când îți pică telefonul din buzunar și îți ții respirația pentru o clipă în speranța că nu e zgârâiat? Toată lumea spune că acea clipă e ceva de groază.

Te gândești cât de rău poate fi, cum ai fi putut să-i pui o folie mai bună, câți bani ai dat pe el și de unde scoți acum bani să-l repari. Da, o clipă cât o zi. 

Scapă de sentimentul ăsta și aplică-i telefonului tău o folie de calitate care să-ți permită să nu mai stai cu inima cât un purice când îl scapi. 

Și dacă totuși treaba-i nasoală după marea trântă, echipa de la Repargo te rezolvă.

De la reparații uzuale și până la probleme precum reparații plăci de bază laptopuri, Repargo îți vine în ajutor. Ai la dispoziție un pachet complet de servicii, toate la prețuri pentru fiecare buzunar. 

Uite despre ce este vorba:

  • reparații uzuale precum înlocuiri de mufe;
  • înlocuiri de display-uri pentru telefoane și tablete;
  • decodări;
  • schimbări piese;
  • reparații majore pentru telefoane și laptopuri

Echipa Repargo este una care iubește detaliile și care face tehnologia să fie la fel ca aunci când ai achiziționat-o. Pe site-ul repargo.ro găsești toate serviciile de care ai nevoie în funcție de telefonul pe care îl ai, marcă și model. 

Mai mult, dacă timpul îți e limitat și nu reușești să treci pe la sediu, echipa Repargo ridică telefonul de la locația ta, oar transportul este gratuit. Nu trebuie decât să completezi formularul de pe site și să-ți lași telefonul pe mâna specialiștilor. 

Cum pentru Bucowina Plus comunitatea este pe primul plan, căutăm pentru voi recomandări pe care le-am accesat chiar noi. 

Știm cât de important este telefonul pentru tine și pentru că am avut rezultate bune cu reparația propriului telefon îți recomandăm Repargo. Ai parte de promptitudine, seriozitate și rezultate pe măsură. 

Da, Repargo e aici să pună treaba pe roate. Îți oferă consultanță și mentenanță pentru echipamentele electronice, iar prin intermediul site-ului poți solicita și gestiona diverse servicii pentru dispozitivele tale.

Toate serviciile sunt prezentate pe site în cele mai mici detalii, iar pentru orice fel de informații, Repargo te invită la discuții. Primești soluții optime și detalii despre problema pe care o întâmpini.

Așa cum îți ziceam, dacă timpul tău e limitat, echipa Repargo vine la tine. Și stai fără grijă, dispozitivul tău va fi transportat în cele mai bune condiții. Ca să vezi că sunt de încredere, Repargo îți pune la dispoziție și posibilitatea de asigurare a produsului.

După ce ajunge în service, dispozitivul tău are parte de un diagnostic gratuit, iar cu acordul tău încep reparațiile. Plata o faci doar după ce primești produsul și verifici dacă totul este în ordine. Simplu, rapid și fără bătăi de cap. 

Ai grijă de telefonul tău și asigură-te că are o viață de lungă durată.

Echipa Repargo e gata să-ți vină în sprijin și în locațiile din Suceava și Rădăuți.

Între timp, aici găsești serviciile și prețurile Repargo.

Postează un comentariu