Câți ani crezi că are Bunelu?

Află că ,,Bunelu’’ are 45 de ani și a pus pe roate brandul Bunelu cu puțin timp în urmă. Povestea a început din pasiune pentru pâinea adevărată, creată după rețeta tradițională. La Brodina, diverse sortimente de pâine ies pe poarta brutăriei și ajung în diverse locații din județul Suceava. 

Pentru a fi aproape de clienți și cu alte produse bio și sănătoase, Bunelu a deschis două băcănii. Una dintre băcănii este în Rădăuți, piața Unirii, vizavi de Magazinul General, iar cea de-a doua în Suceava, pe Mărășești, lângă Pizza Luca.

Curioși, am fost în vizită la bacania Bunelu. Ne-am bucurat să descoperim o diversitate de produse naturale. Pâinea vine proaspătă în fiecare dimineață și mulțumește o gamă largă de poftitori: de la pâine albă până la pâine cu ceapă și semințe, pâine cu morcov, pâine neagră cu multicereale sau pâine intermediară. Nu lipsesc nici produsele de patiserie, cozonacul de casă, cornulețele, sărățelele din copilărie. 

De altfel, în “Cămara cu bunătăți” am găsit și ingredientul lor secret: Readucem la viață anii demult apuși ai copilăriei, pentru voi! Cămara cu bunătăți cuprinde produse aromate ce vă propulsează cât ați clipi în trecut, când preparatele bunicii nu aveau grad de comparație!

 Iar pentru că se apropie Buna Vestire, trebuie să știi că Bunelu are și delicatese din pește, cu care îți zăpăcește simțurile: zacuscă de păstrăv, păstrăv afumat și nu numai. 

 Asta nu înseamnă că nu ai putea să găsești și produse de sezon. Sucuri naturale, paste după rețete locale, chiar ceaiuri sub brandul Leacuri din Bucovina. La desert îți oferă biscuiți artizanali și ciocolată din ingrediente cum altfel decât… naturale. Cornulețele de la Bunelu se potrivesc perfect într-un cadru relaxant de seara, în care vrei să te răsfeți cu o gustare dulce.

Pentru sărbătorile Pascale poți da comenzi de preparate din vânat și carne de struț.

Bacania Bunelu vine cu noutăți la Suceava. Obiectivul principal este de a aduce mai mulți producători artizanali alături de bunătățile casei, locul în care gustul produselor naturale se împletește cu bucuria papilelor gustative și de ce nu, cu a unui stil de viață sănătos din toate punctele de vedere. Cumpărăm de la producători și mâncăm sănătos.

Iată că pandemia a atras atenția asupra produselor românești și asupra oamenilor din comunitate. Am învățat sperăm noi, o lecție importantă, aceea să ne sprijinim unii pe alții și să creștem împreună.

Postează un comentariu