Cabana Popas in Bucovinaa

Restricțiile de circulație cauzate de Covid-19 se înăspresc. Al treilea val al pandemiei amenință cu noi îngrădiri.

Drept pentru care, Cabana Popas in Bucovina din localitatea Molid, comuna Vama, județul Suceava, vă invită la relaxare.

Cabana Popas in Bucovina
Cabana Popas in Bucovina

Cazare și dotări complete la Cabana Popas in Bucovina

Cabana pune la dispoziție 16 locuri de cazare în 2 camere duble, 2 apartamente și o cameră de 4 persoane. Camerele au balcon și, de interes crescut în această perioadă, au baie proprie.

Dotările camerelor mai cuprind: televizor cu ecran plat, internet wireless cu acces gratuit, uscător de păr, cadă cu hidromasaj.

La parterul cabanei găsim spații de petrecere a timpului liber și o bucătărie utilată cu cuptor electric, aragaz, frigider, filtru de cafea, mașină de spălat vase, veselă și tacâmuri.

Spații special destinate pentru petrecere și voie bună

Nivelul de energie și ritmul fiecărui turist pot fi diferite. Cabana Popas in Bucovina a gândit zone separate pentru activități, astfel încât cei care vor să se retragă în liniște să nu fie tulburați de cei care continuă să creeze atmosferă.

Foisor Cabana Popas in Bucovina
Foișorul din lemn de pin

Foișorul închis, cuprinzând o sală de mese și un spațiu liber generos, se dovedește numai bun pentru turiștii veseli. Iar petrecerea poate continua în aer liber, la un grătar sau ceaun, fără frică de ochii indiscreți. Pentru că vecinătățile din spatele cabanei sunt pajiștea și pădurea.

Familiile cu copii sunt binevenite la Cabana Popas in Bucovina

Aerul curat, zona întinsă de pajiște și pădurile nesfârșite din imediata apropiere a locației, dar și deschiderea proprietarului față de familiile de turiști, sunt tot atâtea motive pentru ca orice copil să lase deoparte device-urile moderne și să-și creeze amintiri din copilărie în natura Bucovinei.

 

Postează un comentariu