Știi deja că s-a deschis o nouă băcănie în Suceava. Că Bacania Bunelu are deja tradiție în locația Rădăuți și că și-a propus ca, pe lângă produsele proprii, respectiv produse de panificație și preparate din pește, să ofere posibilitatea mai multor producători să contribuie la un stil de viață alimentar sănătos.

Bacania Bunelu ne dă câteva idei pentru perioada de post

Cornulețe de post

Cornulețele de la Bunelu se potrivesc perfect într-un cadru relaxant de seară, în care vrei să te răsfeți cu o gustare dulce.

Dulceața de la Cămara Naturii

Amintește-ți cum le priveai pe bunica și mama care, cu mâini dibace, alegeau cele mai dulci și zemoase fructe.

Produse de la Bucătăria brâncovenească

Gem, dulceata, zacusca, ghiveci de legume, muraturi la borcan si multe altele

Cu/FARA zahar; FARA conservanți.

Trufe negre de la Tanola

Acizii graşi nesaturaţi şi acizii graşi esenţiali şi utili din trufe sunt utilizaţi în prevenirea a numeroase afecţiuni mai importante fiind: artrita şi diabetul, inflamaţiile colonului, cancer, hipertensiune arterială, nivel crescut de trigliceride.

Tanola vă oferă ocazia de a va bucura de acest „diamant al pământului.”

Paste de Bucovina

Bunelu crede în calitatea produselor BIO date de ingredientele 100% naturale. Datorită acestui lucru, pe lângă produsele proprii, oferă o varietate de preparate de la producători români la fel de pasionați. 

Așa că… ce ziceți de o porție sănătoasă și savuroasă de paste? Pastele de Bucovina pot reprezenta una dintre mesele tale rapide, mai ales acum, în perioada postului.

Ceaiuri de la Leacuri din Bucovina

pentru imunitate din cătină, ceai cardio, ceai hepatic, ceai de roniță ,ceai de floare de soc, din plante alese cu grijă pentru noi

Biscuiți artizanali

O gustare dulce care să fie pe cât de savuroasă pe atât de sănătoasă? 

Venim noi cu o variantă! Încearcă biscuiții vegani de la Bunelu și obține pe lângă răsfăț, un plus inevitabil de energie.

Sortimente de pâine făcute în brutăria proprie din Brodina

Pâinea cu semințe: Combinația perfectă dintre aluatul fraget, pufos și semințele gustoase și echilibrat aromate!

Ingrediente: apă, sare, făine de grâu, drojdie, semințe de in, susan, floarea soarelui, dovleac.

Băcănia te așteaptă și cu produse din carne, pește și lactate. Îți dăm doar un un indiciu ca să nu-ți facem poftă și revenim după post cu un articol despre diversitatea produselor.

 La Stâna Bucovineană 

Materia primă utilizată constă exclusiv în lapte crud integral de vacă provenit de la vaci de lapte din arealul montan al Bucovinei

Sigur că te-am convins că bacania Bunelu este locul în care gustul produselor bio împletesc bucuria papilelor gustative cu bucuria sufletului. Află mai multe detalii despre bacania Bunelu: bacania Bunelu vine cu noutăți

Postează un comentariu