Cofetăria Belpan are mai mult de un sfert de secol de când îndulcește viețile clienților săi cu produse delicioase și gustoase.

Da, Belpan e acea cofetărie din Suceava pe care o știe toată lumea și de la care sigur ai încercat și tu măcar un produs.

Azi, fiecare produs din cofetărie are în spate un profesionist, iar gustul spune povestea unei lungi experiențe. Cofetăria a luat naștere în anul 1994, fără experiență în bucătărie.

Dar cu muncă și perseverență s-au remarcat la început în fabricarea şi comercializarea pâinii. Din 1997, Belpan activează şi inovează în domeniul produselor de cofetărie şi patiserie. Așa cum știi și tu, poate fi tare ușor să urci. Dar să te menții e miza.

Cofetaria Belpan nu a lăsat garda jos, a muncit, a inovat și a rămas constant conectată la nevoile tale și la noutățile din domeniu. Astfel, azi este o cofetărie cu renume printre suceveni, iar fiecare om care-i trece pragul va reveni.

Cei 51 de angajați sunt dovada vie că mâna de lucru de calitate e cea care face diferența. Astfel, fiecare om este specializat pentru o acțiune specifică sau pentru un…deliciu specific. 

Cofetăria Belpan are trei locații: Burdujeni, Piața Mică, Dumbrăveni, toate din județul Suceava. 

Uite ce bunătăți găsești la Cofetaria Belpan

1.Torturile

2.Minitorturile pentru mărturii evenimente

3.Prăjiturile , fursecuri și candy bar

4.Produse de patiserie, cozonaci, păști de sărbători dar și altele

  1. Pâine

6.Colivă

7.Înghețată naturală

Produsele detaliate le găsiți pe site care va fi actualizat cât de curând, iar la zi vă ținem la curent pe pagina de facebook.

Dacă am strecurat caracteristica natural, pentru că acum este pe buzele tuturor să gătim natural, înghețata noastră chiar este 100% naturală”, ne-a transmis doamna Melinte, unul din administratorii Belpan.

Toate produsele pe care le găsești la Cofetăria Belpan sunt făcute din ingrediente atent selecționate achiziționate de la producători locali.

Dar, trebuie urmărit întregul lanț. Noi luăm de la producători, dar oare produsele lor pot fi toate 100% naturale? Cauți să mergi cât mai mult pe natural, dar depindem mult de materia primă. ”

Am întrebat cum poți rezista să plătești atâția angajați când sunt foarte multe persoane fizice care fac acasă torturi și prăjituri.

Este loc pentru toată lumea. În plus, rețete sunt și pe internet și fiecare poate încerca acasă. La noi vin clienții care au gustat, au încercat și în altă parte și revin apoi pentru evenimente din familie mai mari, unde credem noi că experiența își spune cuvântul. În plus trebuie să ai un fler ca să faci produse de cofetărie.Noi avem angajați de peste 17 ani. Mergem împreună la cursuri și chiar am locul 1 în țară la un moment dat.”

Cofetaria Belpan, de peste un sfert de secol aproape de tine

„Tot ce avem nevoie este să fim sănătoși, să nu mai fim afectați de pandemie și să rămânem tot timpul adaptați la tendințele în acest domeniu.

Noi suntem recunoscuți pentru tortul Doboș, dar avem multe sortimente noi, precum tortul Oreo și Snikers. La fel cum veți vedea în următoarele fotografii de la evenimentele la care am participat iubim ceea ce facem și o facem cu drag de peste un sfert de secol.”

Postează un comentariu