🔸 Când? Pe 26 iunie.

🔹 Unde? În Ciocănești. 

🔸 Vrei să vii și tu? Ia-ți bilet de aici.

Seria brunch-urilor în destinațiile de ecoturism ale României revine în forță, iar Țara Dornelor va fi gazda primei ediții de anul acesta, care va avea loc în vestita comună muzeu în aer liber, Ciocănești, pe data de 26 iunie 2021.

Eco-brunch-ul din Ciocănești va avea loc în aer liber, în apropierea minei turistice Oița, care va face obiectul unui tur ghidat, cum poate n-ai mai întâlnit. 

Monica David, specialist în relații publice al Asociației de ecoturism ne-a povestit ce se va întâmpla la eveniment și care va fi programul în cadrul unei discuții Bucowina Plus, pe care o găsești mai jos.

 
Coordonate GPS: G73Q+C7 Ciocănești
🟠 Urmăriți și indicatoarele amplasate pe stâlpii de la trecerile de pietoni din centrul comunei și pe cele de pe traseu, care vă ghidează spre Eco-Brunch Țara Dornelor!
Rută de orientare: Vatra Dornei – Iacobeni, pe E58, apoi stânga pe DN18, spre drumul care duce către Borșa-Maramureș. (Aproximativ – 21 km / 23 minute de mers cu mașina).
Din centrul comunei Ciocănești până la intrarea pe partea dreaptă, pe traseul de eco-brunch sunt aproximativ 2 km. (vezi tracker aici: https://mapy.cz/s/mocapunenu) Din acest punct până la mină mai sunt aproximativ 3 km.
Se poate urca cu orice tip de mașină. La locul de brunch, există locuri de parcare. Ce nu există, în schimb, semnal la telefon.  

Proiectul ECO-Brunch, demarat în anul 2020, sprijină conservarea patrimoniului local și autenticitatea experienței turistice prin intermediul gastronomiei în destinațiile de ecoturism ale României.

Autorii proiectului: 

Postează un comentariu