S-a dat startul la vacanța copiilor, dar nu și a părinților. Până la concediu, apelăm la școlile de vară pentru copii. Și pentru că ne dorim tot ce e mai bun pentru copilul nostru, iată câteva recomandări de educație de calitate, formare continuă și experiențe care să îi antreneze pe copii și în vacanță.

Părinților le revine responsabilitatea de a căuta acele experiențe potrivite pentru copii și care să le ofere un set de aptitudini necesare în viața adultă.

Fără doar și poate, limba engleză este parte a acestui set, un fel de „must have” al societății noastre. Prin urmare, cum poți combina limba engleză cu distracția și învățarea, astfel încât copilul tău să fie interesat și să aibă o aptitudine absolut necesară?

Prin intermediul unei școli de vară. Chiar dacă termenul pare rigid, o școală de vară e un mediu sigur de creștere pentru copii, un mediu care le permite să se distreze, să socializeze și să învețe în același timp.

Chiar dacă nimeni nu vrea să mai audă de pandemie, ea ne-a arătat cât de importantă e socializarea și cum pot fi copiii influențați de lipsa ei. Prin urmare, o astfel de activitate care să îmbine distracția cu învățarea unei limbi străine e perfectă pentru perioada verii. Cu atât mai mult cu cât vara nu trebuie să fie o pauză de la învățare, ci o modalitate de a experimenta educația nonformală.

Școală de vară în limba engleză în aer liber

Dacă și tu ești în căutarea unei experiențe complete pentru copilul tău, Centrul educațional Kids and Teens îți oferă soluția potrivită. Centrul organizează a 3-a ediție a școlii de vară în limba engleză în aer liber. 

Cum copiii au nevoie de un mediu în care să se simtă în siguranță și în care să se exprime liber, Centrul Educațional Kids and Teens oferă o locație inedită și diferită, cu mult spațiu verde și care să permită organizarea unor activități variate, în Frumoasa, La fermă.

Este asigurat și transportul copiilor de la centru și până la locație pe toată durata verii, așa că nu va trebui să-ți faci griji că trebuie să duci copilul până la fermă. Mai mult, este asigurată și masa de prânz a copiilor în regim de catering.

Școala de vară în limba engleză se adresează copiilor cu vârsta peste 4 ani. Centrul nu a stabilit o limită maximă, însă aceasta se conturează în jurul vârstei de 11-12 ani. 

Fiecare săptămână aduce o serie nouă de activități, astfel încât cel mic să rămână interesat de școala de vară. Predarea este în limba engleză și este făcută de profesori cu experiență de peste 5 ani în lucrul cu copiii.

Școala de vară în limba engleză începe pe data de 28 iunie și se încheie pe 27 august și, având în vedere normele legislative, locurile sunt limitate. 

Poți să te înscrii la numărul 0786771684 sau poți să trimiți un mesaj în privat centrului Kids and Learning pe pagina de facebook

Ce activități vor fi la școala de vară în limba engleză

Așa cum ți-am zis, Centrul Kids and Teens propune activități variate, care să îmbine distracția cu învățarea limbii engleze. 

Așadar, uite ce include programul:

  1. aventuri educative în limba engleză;
  2. jocuri, sport și activități recreative în aer liber;
  3. ateliere creative;

Programul începe la ora 8 și se încheie la ora 14. 

Centrul Kids and Teens oferă o gamă variată de activități, printre care cursuri în limba engleză și germană pentru preșcolari, un club de conversație pentru școlari pe perioada vacanței de vară, dar și grupe de adaptare pentru grădiniță, pentru copiii cu vârsta de 2-3 ani.

Tot la centru se organizează și alte cursuri de limbi străine pe perioada vacanței de vară. Iar dacă cel mic este îndrăgostit de limba engleză, Centrul Kids and Teens îi pregătește și pentru examenele Cambridge.

Oferă-i celui mic șansa unui viitor mai bun și oportunitatea de a se dezvolta în direcția în care dorește. O școală de vară e modalitatea perfectă de a-l angrena pe copil în diverse activități și de a-i dezvolta dorința de a fi mai mult. Pe pagina de facebook a centrului găsești mai multe informații legate de activitățile pe care le organizează.

Citește despre ediția trecută a școlii de vară  aici

Postează un comentariu