Știi cum să gestionezi emoțiile în cuplu? Așa cum știi, sharing is caring, așa că spune-ne și nouă cum faci. 

Durează maxim două ore și susții un studiu unic al Universității „Ștefan cel Mare” Suceava. Este vorba despre proiectul de cercetare RE-PAIR, care analizează experiența subiectivă a partenerilor cât și interacțiunea dintre aceștia pe parcursurl unei discuții pe o tematică de dezacord. 

Îți spunem de la început, toate informațiile din cadrul studiului sunt confidențiale și niciun nume nu e făcut public. Așadar, viața ta privată e în siguranță deplină. 

Mai mult, la finalul studiului vei primi mai multe premii printre care vouchere, feedback personalizat de la specialiști, participare gratuită la workshopuri susținute de psihoterapeuți și podcasturi pentru dezvoltare personală. Uite ce premii vei câștiga:

– Vouchere Cărturești și Elefant în valoare de 50 de lei (tragere la sorți)
– Vouchere Camera cu Cafea (tragere la sorți)
– Participare gratuită la workshop-uri susținute de psihoterapeuți specializați în Psihologia cuplului și a familiei
– Feedback personalizat (la cerere)
– Recomandări cărți, filme, podcasturi pentru dezvoltare personală

Proiectul RE-PAIR este un proiect unic al universității sucevene, dar care are nevoie de prezența ta și a partenerului tău. Veți discuta cât mai liber, într-un spațiu sigur, pe o durată cât se poate de scurtă. 

Susții educația, participi la un studiu științific și afli și cât de bine reușești să gestionezi părerile diferite în relația de cuplu.

Proiectul de cercetare RE-PAIR se derulează în cadrul Facultății de Științe ale Educației, Universitatea “Ștefan cel Mare” din Suceava. Acest proiect este desfășurat în colaborare cu cercetători din Universitatea din Münster, Laboratorul de Psihologie a cuplului și a familiei, din Germania (vezi link). Așadar, acest proiect se desfășoară și în Germania.

Ce presupune proiectul RE-PAIR

Dacă ești interesat și vrei să vezi cum se desfășoară un astfel de studiu, uite ce criterii trebuie să îndeplinești:

– Să ai vârsta de minim 18 ani împliniți
– Să fii implicat într-o relație romantică de cel puțin 6 luni
– Ambii parteneri să fie disponibili să participe.

În trei minute te poți înscrie, dacă accesezi link-ul următor: RE-PAIR.

Etapele proiectului RE-PAIR

După ce te-ai înscris la studiu, vei primi un link către un scurt chestionar (5 minute) pe care trebuie să-l completezi înaintea experiementului.

Mai apoi, în funcție de programul tău îți alegi ora și ziua în care poți veni la laborator. Experimentul propriu-zis va avea loc în sala Observator 2, Observator Astronomic și Planetariu, din cadrul Facultății de Științe ale Educației, Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava. În prima fază, vei completa câteva chestionare care vizează aspecte legate de emoții și relația ta.

Apoi, vei purta o discuție cu partenerul tău pe o temă pe care o alegeți voi. Iar la final, veți fi invitați să discutați aspectele pozitive ale relației voastre. La final, va exista o sesiune de debriefing. 

Pentru mai multe informații, contactează cu cea mai mare încredere responsabilii de proiect: re-pair@usm.ro sau andreea.ursu@usm.ro.

Postează un comentariu