Mai e puțin până la noul eveniment organizat de Iberic Premium&Ariata School. Marți, 13 iulie 2021, începând cu ora 11:00, organizatorii te invită să descoperi produsele lor. De asemenea, în cadrul evenimentului organizat, profesioniștii îți vor dezvălui și câteva tehnici de gătit!

Evenimentul aduce în prim plan cele mai eficiente instrumente despre cum să păstrezi aspectul, aroma, gustul ingredientelor și timpul scurt de preparare. Acest eveniment este dedicat bucătarilor, managerilor de restaurante, profesioniști din domeniul horeca și nu numai.

Știm că cei de la Ariata School sunt profesioniști. Însă, pentru a ajunge acolo, s-au făcut eforturi. Rezultatele se văd însă, iar acum sunt pregătiți să împărtășească cu tine secretele gastronomice. Este un detaliu care transformă bucătarii în adevărați chefi.

Pe scurt, Școala Ariata este o inițiativă care își propune să cultive pasiunea pentru gătit și să o ridice la un nivel artistic. Povestea din spatele inițiativei este mult mai amplă.  Ingredientele de bază: muncă, curajul și perseverența.

Trebuie doar să confirmi participarea la www.ibericpremium.ro și să îți faci timp liber să fii parte din această experiență unică în gastronomie.

3 chei de succes!

  1. Ingrediente (folosim doar produse de calitate premium marca Iberic Premium)
  2. Chefi talentați (tehnici/trucuri, rețete și importanța ingredientelor)

Dan Havarneanu – Iberic Premium

Bogdan Câmpanu – Chef Executive Ariata Events

Cătălin Amarandei – finalistul emisiunii „ Chefi La Cuțite ”, sezonul 9

Ciprian Crăciunescu – Iberic Premium

Marius Dejanschi – Ariata Events

  1. Meniu (meniu À La Carte, meniu de evenimente, sezonalitatea meniurilor)

Confesiuni ale artei culinare

Prezentare de produse marca Iberic Premium, trenduri din domeniu alături de tehnici culinare necesare pentru realizarea unor preparate gustoase și spectaculoase, inspirație, networking, pe scurt, o zi plină de informații, dar și de idei pe care poți să le aplici în bucătărie.

Demonstrații culinare care vă vor capta atenția atât prin prezentarea preparatelor, cât și a ingredientelor premium și a tehnicilor de gătire folosite.

Chef Style – Confesiuni culinare: Cum ajungi să-ți definești propriul stil și ce tip de experiențe te ajută să evoluezi? Tema identificării și construirii propriului stil.

Evenimentul aduce în prim plan cele mai eficiente instrumente despre cum să păstrezi aspectul, aroma, gustul ingredientelor și timpul scurt de preparare.

Fii și tu un etalon al excelenței în arta culinară!

Ce este Ariata School?

Cursurile Ariata School abordează arta culinară în toate aspectele sale: gătitul efectiv, combinațiile potrivite de preparate, așezarea lor, optimizarea costurilor, tehnologiile folosite și managementul timpului.

De la prepararea platourilor reci sau calde și bucătăria creativă de eveniment până la masterclass-uri pe diverse teme, Chef Bogdan Câmpanu predă cu rigurozitate, dar și bună dispoziție, cele mai potrivite metode pentru a duce gătitul la nivel de artă.

Evenimentul Iberic Premium&Ariata School nu este doar despre împărtășirea secretelor bucătăriei. Este despre oameni, despre emoții, despre muncă și țeluri înalte. Este un concept de curs în premieră în România. Succesul și profesionalismul tău în bucătărie  este garantat, dacă te  lași pe mâna specialiștilor.

Ariata School vine mereu în întâmpinarea actualilor bucătari și nu numai, prin cursuri de perfecționare și live traininguri, unde ai ocazia să înveți de la 0 arta bucătăriei. Aceste cursuri de bucătari te formează pentru a putea realiza singur meniul pentru evenimente. Ai ocazia să fii prezent alături de profesioniști. Vezi toate etapele proiectului, de la aprovizionare până la finalizarea evenimentului în sală. Vei învăța prin participare ceea ce bucătarii au învățat într-o viață.

Fără secrete, profesioniștii sunt aici să-ți arate, să-ți explice și să-ți ofere consultanță privind arta bucătăriei.

Locurile sunt limitate și se epuizează repede. 

Ai 2 variante : poți să te înscrii la un curs de 3 zile, despre tehnicile pentru antreuri și gustări reci pentru evenimente. Următorul este chiar imediat , respectiv 27, 28, 29 iulie sau la live trainingul din weekendurile 14-17 iulie , 21-24 iulie, adică chiar la evenimentele Ariata Events.

Și nu uita de Evenimentul Iberic Premium & Ariata School de  mâine.

Asigură-ți locul din timp pentru a putea face și tu parte din poveste.

Postează un comentariu