fbpx

Nimeni n-a spus că e ușor să afli cine ești și ce îți place, dar cât de greu poate fi? Cu puțină muncă, determinare și curaj, drumul către succes e garantat. Dacă vrei să ieși din zona de confort și să descoperi mai multe lucruri despre tine,  Asociația TINERI DE SUCCES te invită să participi la Școala de Vară 2021.

Vicepreședintele Asociației te îndeamnă să îți dai voie să visezi, să greșești, să clădești un vis și să îl realizezi. Totuși, dacă nu știi să te apreciezi la adevărata ta valoare, nici o temelie nu poate fi pusă. Tânărul de succes nu este o destinație finală, ci este o stare continuă de a fi.

Poate ai ratat întâlnirea de marți, dar au mai rămas alte 6 întâlniri în care te poți descoperi, defini și deveni un tânăr de succes. Pentru că da, tinerețea nu are vârstă, ea este mai mult o atitudine.

Școala de vară se adresează tinerilor de toate vârstele, elevilor, studenților precum și altor categorii de persoane interesate de dezvoltarea lor personală, profesională și integrarea cu succes pe piața muncii. Va avea loc în perioada 20. 07.2021- 31. 08. 2021, în Suceava.

Află toate detaliile de care ai nevoie din cadrul interviului cu Cristian Cuciureanu, vicepreședinte al asociației Tineri de Succes.

Tineri, mentori, oficialități și profesori împărtășesc experiențe de viață

Școala de Vară reprezintă o academie alternativă în care îți vei dezvolta competențe cum ar fi relaționarea eficientă, vorbitul în public și lucrul în echipă, prin participarea la programe non-formale și informale.

Scopul Școlii de Vară este să ajute tinerii de toate vârstele să își dezvolte competențele necesare pentru a reuși atât în plan profesional, cât și personal devenind astfel de succes. Școala de Vară pune la dispoziția participanților seminarii și workshop-uri, conferințe, consiliere și orientare, precum și instrumente de dezvoltare personală.

Beneficiile Școlii de Vară sunt următoarele: participarea gratuită la toate programele, comunicarea cu tineri care au preocupări similare, specialiști și mentori care te pot consulta, un mediu în care te poți experimenta greșit și te poți perfecționa.

Seminarii și workshop-uri de succes

Experiențele oferite de mentori și ghizi sunt calea sigură spre o atitudine de succes. Succesul este definit ca rezultatul pozitiv al fiecărei acțiuni. Acesta nu este imposibil de atins. Hai să vezi cum te poți îndrepta cu pași siguri spre reușită personală și profesională. În perioada 20 iulie – 31 august se vor desfășura 7 evenimente săptămânale:

  1. Orientare în carieră
  2. Cine sunt eu?
  3. Atitudinea de succes la examenele vieții
  4. Comunicare și relații de succes
  5. Public Speaking
  6. Cheltuitor profesionist vs Investitor profitabil
  7. Arta vânzărilor

Participarea la workshop-uri garantează distracție, activități interactive de echipă și dialog cu invitații din diferite domenii de activitate profesională, care sunt pregătiți să devină mentorii tăi.

Tineri de succes - Cu și despre comunitate

Asociația Tineri de Succes este o organizație non-profit, apolitică, non-guvernamentală, înființată în anul 2012, care are ca scop orientarea educațională, profesională și formarea competențelor necesare pentru integrarea pe piața muncii a elevilor, studențiilor și tinerilor.

Să faci parte din această familie îți dă șansa să fii lider și să înveți cum să fii unul bun. Oportunitățile sunt nelimitate aici. Poți să gândești liber și să te descoperi, să dai mai departe ceea ce știi sau să înveți despre educația financiară și emoțională. Acest cumul de experiențe duc spre împlinirea scopului tău.

Câștigul tău va fi spiritual. Vei da de fericire, relaxare, relații, socializare, inovație și interes. SUCCESUL este disponibil pentru a fi definit, construit și obținut de orice om care respectă principiile și valorile Tinerilor de Succes: aprecierea, acceptarea și adaptarea!

Postează un comentariu