A rămas mai puțin de jumătate de vară, dar dacă ești cuprins de nostalgie află că distracția nu dă semne că s-ar opri. Se anunță o perioadă plină de evenimente frumoase, dinamice și care pun la bătaie voie bună, atmosferă de calitate și…premii. Viva FM și-a adunat forțele într-o echipă care strigă în același glas: Viva la playa! 

Da, și vara asta se anunță a fi hot pentru că Viva FM și Cornișa AquaPark & Sports fac valuri și ne răcoresc cu noi surprize la Viva la playa. 

Și cum Bucowina Plus și Viva FM au mai multe în comun decât două colege, Loredana și Cerasela, îți spunem și aici cam cum se anunță atmosfera în weekend în Botoșani.

Jocuri, concursuri și premii. Tu vii gata de bălăceală, iar Viva FM duce ditracția la alt nivel și o transmite live pe radio. 

La Cornișa Aquapark&Sports din Botoșani te așteaptă jocuri de tenis, aqua gym, river rafting, zone pentru hidrobiciclete și, pe 24 iulie, o serie de concursuri și premii.

Premiile sunt asigurate de partenerii evenimentului pe care îi găsești mai jos:

Bermas. Nu poți organiza un eveniment fără băutura care face cinste Bucovinei. Primele metode de fabricare a berii, cele „vechi”, sunt și cele care fac berea să aibă gustul ăla bun, natural, de neînlocuit. Tocmai de aceea Bermas prepară berea după procedeul clasic, obținând astfel un gust natural intens. Producător local cu distribuție regională, Bermas pune la bătaie baxuri de bere, fiecare având câte 12 sticle.

Happy Cinema. Suntem fani convinși ai cinematografiei și cu ocazia asta te anunțăm că Marvel continuă anul în forță. Black Widow se difuzează în cinema, iar luna august aduce o nouă poveste MCU: What If? Ia-ți partenerul și bucură-te de poveștile universului Marvel. Și dacă vii la Viva la Playa ai șansa să câștigi o invitație dublă cu meniuri incluse și răcoritoare de la Happy Cinema. Happy Cinema este al doilea lanț de cineplexuri ca acoperire națională și este un brand construit cu un capital 100% românesc.

Medoptic, clinică oftalmologică. E stabilit, vara nu se dă bătută prea curând, așa că ai grijă să vezi bine. Ochelarii de soare nu sunt doar un accesoriu cool care completează ținuta, ei sunt cea mai bună metodă de a-ți proteja ochii de razele periculoase ale soarelui. Iar acum ai șansa să-ți iei ochelarii preferați cu o reducere de 200 de lei. Medoptic oferă 5 astfel de vouchere pentru ochelarii de soare. Îi găsești în Botoșani, dar și în Suceava.

CAR FLEXI CREDIT. Echipa CAR FlexiCredit este prezentă în Suceava, Botoșani, Iași, Roman, Pașcani, Bacău. Cu implicări active în comunitate și soluții economice unice, CAR îți oferă de data asta un împrumut unic, pe care îl poți consulta accesând link-ul următor: carflexicredit.ro/promo

Pentru evenimentele din viața ta, alege bijuterii din aur și argint de la Atlantis GOLD, rafinamentul bijuteriilor exclusiviste. Îi găsiți la parter in Uvertura Mall Botoșani, dar și în Suceava, Rădăuți. Echipa de consilieri îți stă la dispoziție pentru ca alegerea ta să fie rafinată și exclusivistă.  rafinamentul bijuteriilor exclusiviste.

Susținători ai evenimentului sunt și :Clinica Stomatologică DentasticTBI PayAquaphor.

Am fost alături de prietenii noștri de la radio și în alte campanii. Găsești aici detalii.


Bucowina Plus


Bucowina Plus

Postează un comentariu