Există multe tipuri diferite de prăjituri și multe modalități diferite de a le împărți în diferite categorii, dar brutarii profesioniști clasifică prăjiturile după ingrediente și metoda de amestecare. Aceste este unul dintre motivele pentru care coferătia Belpan face treaba într-un mod profesionist.

În funcție de modul de preparare a aluatului, vei găsi că textura finală (și culoarea, dacă este o prăjitură galbenă sau albă) variază. De la prăjituri cu unt la prăjituri cu ulei, fiecare dintre aceste deserturi coapte are nu numai ingrediente distincte, ci și o metodă proprie.

Un tort este un tort, nu? Ei bine, da și nu. Există multe tipuri diferite de prăjituri – indiferent dacă este vorba de ziua de naștere, sărbători, aniversări și multe altele. Dar, într-adevăr, toate aceste prăjituri sunt doar variații ale câtorva tipuri de bază.

Partea bună e că Belpan îți pune la dispoziție o clasificare care te poate ajuta să alegi tortul potrivit pentru evenimentul tău. Sigur că trebuie, în primul rând, să fie pe plac stomacului.

TORTURI CHOCO Belpan

Prăjiturile cu ciocolată sunt unele dintre cele mai vechi și mai iubite prăjituri din toate timpurile. Reușesc mereu să te atragă cu aroma lor irezistibilă și, să fim serioși, cine poate spune nu ciocolatei?

O prăjitură de ciocolată este cu ușurință o plăcere a mulțimii și deliciul perfect pentru orice fel de sărbătoare.

Uite ce torturi cu ciocolată găsești la Belpan:

TORT CHOCO

Blat: cacao; Cremă 1: cremă choco albă; Cremă 2: cremă choco neagră; Finisat: glazură ciocolată albă/neagră, icing.

TORT TRIOBELCOLADE

Foi alcazar (cu nuca); Crema 1: mousse ciocolată belgiană albă; Crema 2: mousse ciocolată belgiană lapte; Crema 3: mousse ciocolata belgiană neagră; Finisat: glazură ciocolată albă / neagră, icing.

TORT CHOCO CU ALUNE CARAMELIZATE

Blat: cacao; Crema (1+2): cremă choco neagră; Finisat : glazură ciocolată  albă / neagră, icing.

TORTURI BELPAN CU CHOCO ȘI VANILIE

Cu arome remarcabile de vanilie și ciocolată, aceste torturi sunt de departe favoritele iubitorilor de mixuri. Uite ce are Belpan pregătit pentru tine.

TORT ALCAZAR

Foi alcazar: (cu nuca); Crema I: vanilie fiartă; Crema II: choco; Finisat în glazură  ciocolată albă / neagră, icing.

TORT SPIDERMAN

Blat – cacao cu nucă; Crema 1: cremă vanilie instant; Crema 2: cremă ciocolată de lapte; Finisat :-gel chocolat.

TORT KINDER

Blat – pandișpan; Cremă-smântână, mascarpone, ciocolată, fructe de pădure; Finisat: ciocolată, cremă albă.

 

 

TORTURI CU VANILIE

TORT DOBOS 

Foi: albe pandispan; Crema: (1+2 ); cremă vanilie fiartă; Finisat: glazură ciocolată albă / neagra, icing.

TORTURI Belpan CU FRUCTE

Recunoaștem că avem o slăbiciune pentru dulciuri indiferent de perioada anului sau de perioada zilei. Mereu se găsește un desert care se potrivește sezonului și pe care să îl savurezi de câte ori poți în acea perioadă.

Când vremea începe să se încălzească, începem să poftim rețete proaspete, fructate, care ne fac să ne simțim plini de vreme caldă. Deci, care este felul tău preferat de desert fructat? Dacă ai doar o opțiune, ai fi surprins câte prăjituri delicioase sunt făcute cu aroma sau umplutura diferitelor tipuri de fructe suculente de vară.

TORT CHOCO CU VIȘINE

Blat: cacao cu nucă; Cremă: (1+2) chocolată neagră și vișine; Finisat: glazură ciocolată albă/ neagră, icing.

TORT DOBOȘ CU CREMĂ VIȘINE

Foi: pandișpan albe; cremă: vanilie fiartă +cremă vișine; Finisat: glazură de ciocolată albă/neagră, icing.

TORT ALCAZAR CU CREMĂ VIȘINE

Foi alcazar: (cu nucă); Cremă 1: cremă vanilie fiartă; Crema 2: cremă choco neagră; Finisat: glazură ciocolată albă / neagră, icing.

TORT FRUCTE ȘI FRIȘCĂ

Blat: caramel; Cremă: smântână, kiwi, vișine, ananas, mandarine. Finisat: glazură ciocolată albă, icing . 

TORT DIPLOMAT

Cremă fiartă; ouă, zahăr, frișcă, ananas, mandarină; Finisat: glazură ciocolată  albă, icing.

TORT MOUSSE CHOCO ȘI AFINE

Foi: alcazar (cu nucă); Crema1: cremă choco neagră

Cremă 2: mousse cu affine

Cremă 3: cremă choco albă

Finisat: glazură ciocolată albă/neagră, icing.

TORT MOUSSE CHOCO ȘI ZMEURĂ

Foi: alcazar (cu nucă); Cremă 1: cremă choco neagră; Crema 2: mousse cu zmeură; Crema 3: crema choco albă.

Finisat: glazură ciocolată  albă/neagră, icing.

TORT PĂDUREA NEAGRĂ CU FRUCTE DE PĂDURE

Foi: alcazar (cu nuca); Cremă 1: jeleu frucți de pădure

Cremă 2: caramel și choix a la creame cu vanilie.

Finisat: gel caramel.

TORTURI BELPAN CU CAFEA

Torturile cu cafea sunt foarte iubite datorită simplității, versatilității și, cel mai important, gustului lor!

TORT NESS

Blat: nucă cu cacao

Cremă: smântână, ness, nucă coaptă, vișine, ciocolată, stafide.

Finisat: glazură ciocolată  albă / neagră, icing.

TORT OPERA  CU CAFEA

Foi: pandișpan cacao.

Cremă 1 : cremă choco -neagră.

Cremă 2: cremă grăsimi vegetale  cu cafea.

Finisat: glazură ciocolată  neagră / icing.

TORT TIRAMISU

Foi: pandișpan cu cafea.

Cremă: caramel.

Finisat:cremă caramel și pișcoturi.

TORT CARAMEL

Blat: cu nucă caramelizată Cremă 1: cremă caramel cu frișcă

Cremă 2: cremă choco neagră

Finisat: gel caramel

TORT OREO

TORTURI BELPAN TRADIȚIONALE

TORT  NUCĂ CU  SMANTINA

Blat: cu nucă 

Cremă: smântână, nucă, zahăr, esență rom

Finisat: glazură ciocolată albă /icing.

Prăjiturile și torturile nu se demodează niciodată și sunt nelipsite de la orice eveniment Belpan îți aduce un mix suprinzător de arome și gusturi conturate de un aspect estetic impecabil. Dacă vrei să ai un eveniment de succes, știi deja de unde să-ți iei cele mai versatile torturi. 

Postează un comentariu