Există anumite intervale de timp specifice în care toate magazinele afișează bulinele de reduceri în vitrine, lichidări de stoc, prețuri cu până la 50-60-70% mai mici.

După cum probabil ai intuit, asta se întâmplă cel mai adesea la final de iarnă-început de primăvară și la final de vară-început de toamna.

Acestea sunt cele mai importante reduceri din an, soldările de iarnă sau promoțiile de vară, cu reduceri care încep în ianuarie, respectiv august.

Rolul acestora este de a face loc colecțiilor noi, dar și pentru a ne fideliza. Magazinele Salamander din Complex Comercial Bucovina și Iulius Mall Suceava au rezolvat dezavantajul că trebuie să investești mai mult în încălțămintea de calitate. Acum găsești promoții și încălțămintea dorită este mai accesibilă .

Promoții pe bune la Salamander Suceava

Și nu orice promoții. În perioada 21 august-15 septembrie ai reduceri de până la 60% la toată gama de încălțăminte. Branduri renumite prin calitate și confort, le puteți achiziționa din magazinele Salamander la mai bine de jumătate din preț. Încălțăminte din piele naturală, de calitate și confortabilă. Pikolinos, Caprice, Tamaris, S Oliver, Otter,  Ară, Marco Tozzi, Epică, Rieker și multe altele.

În lumea încălțămintei există diferite modele, culori și materiale cu care sunt fabricați de la cei mai clasici la cei mai moderni pantofi de damă din piele naturală. Cu toate acestea, există un lucru de care uităm adesea: picioarele noastre nu au nevoie doar de modă, ci și de confort.

Primul beneficiu are de-a face cu materialul în sine: pielea, fiind unul dintre cele mai flexibile materiale naturale existente. Odată cu utilizarea sa frecventă se va lărgi până când va deveni confortabil. Acest lucru se aplică tuturor tipurilor de încălțăminte care sunt fabricate din acest material.

Un alt beneficiu este că atunci când încălțămintea este complet din piele, atât în exterior, cât și în interior, transpirația este ușor absorbită. Încălțămintea cu căptușeală sintetică face că piciorul să transpire mai mult și să miroase urât.

Este confirmat faptul că unul dintre avantajele de a purta încălțăminte din piele este confortul mai mare în timpul mersului pe jos sau statului în picioare.

Numeroase studii au confirmat faptul că structura osoasă a piciorului, dar și pielea din această zona sunt afectate semnificativ de materialele rigide din care sunt confecționați pantofii moderni.

Tocmai din acest motiv este de preferat că încălțămintea pe care o porți să fie fabricată din materiale naturale, care au o structură poroasă ce lasă aerul să circule și menține umezeală. Când vorbim de o încățăminte bună confortul și durabilitatea par să încline spre încălțămintea din piele naturală. Pantofii din piele naturală = o investiție foarte bună pe termen mediu/lung.

Știți deja care sunt beneficiile achiziționării încălțărilor din piele naturală, dar au și un mic dezavantaj. Sunt mult mai scumpe!

Peste 60% la toată gama de încălțăminte din magazinele Salamander Suceava

Magazinele Salamander din Complex Comercial Bucovina și Iulius Mall Suceava promoțiile au rezolvat dezavantajul că trebuie să investești mai mult în încălțămintea de calitate.

Acum găsești promoții și încălțămintea dorită este acum mai accesibilă . Și nu orice promoții. În perioada 21 august-15 septembrie ai reduceri de până la 60% la toată gama de încălțăminte. Vizitează cât mai repede magazinele Salamander din Complex Comercial Bucovina Suceava la etajul 1  și din Iulius Mall Suceava, la parter. Știi cum este, primul venit, primul servit. Reducerile sunt de nerefuzat dar marfă este limitată.

Și dacă tot ajungi în Complex Bucovina intră și la magazinul Salamander Outlet de la etajul 2. Încă un motiv să faci investiții pe termen lung. Aici găsești încălțăminte  din piele  naturală redusă încă o dată la casă de marcat cu 20%.

Așadar, brandurile renumite  sunt  acum mai accesibile ca niciodată. Caută-i și pe facebook: Salamander Bucovina, Salamander Mall și Salamander Outlet Bucovina.

Postează un comentariu