Bucowina Plus este despre comunitate, despre oamenii și afacerile care contribuie la dezvoltarea ei. Ne place să spunem că facem parte dintre antreprenorii sociali care îmbină businessul cu implicarea sociala.  

Așa că astăzi avem ca invitat în comunitatea noastră o bucovineancă care are răsunet prin activitatea ei la nivel național și internațional. Delia Sfetcu, Director de caritate si vicepresedinteal Asociatiei Internationale a Femeilor din Bucuresti– IWA BUCHAREST – INTERNATIONAL WOMEN’S ASSOCIATION.

Organizația este formată astăzi din membre provenind din Corpul Diplomatic acreditat în România, dar și din comunitatea civilă, culturală sau de afaceri, reprezentând peste 40 de țări, fondata in1979.

Delia este un adevărat exemplu de urmat. În activitatea ei de strângere de fonduri a implicat tot ce reprezintă. Are un respect deosebit pentru munca părinților săi și este un om dedicat evenimentelor caritabile.

Află mai multe despre Delia și despre ce reprezintă antreprenoriatul social din episodul 8 al podcastului Între brand și comunitate.

Podcastul Între brand și comunitate este un proiect realizat de Loredana Viziteu cu sprijinul echipei Bucowina Plus. Îl găsești pe site-ul www.bucowinaplus.ro și pe paginile noastre sociale.

🔹 Facebook: www.facebook.com/BucoWinaPlus

🔹 Instagram: www.instagram.com/bucowinaplus

Follow Loredana Viziteu:

🔹 Linkedin: Loredana Viziteu

🔹 Facebook: Loredana Viziteu

Postează un comentariu