fbpx

Continuăm călătoria  în Complex Bucovina Suceava și campania noastră Cumpără din Bucovina.

Poți începe ziua ta de shopping cu o cafea la Subway sau în miros de parfumuri de marcă și alte ingrediente care să-și facă ziua frumoasă.

Parfums de Sofia te așteaptă cu produse de înfrumusețare de orice fel. Este locul unde liniile de parfumerie și de cosmetică te așteaptă să le faci cadou. Știi și tu că nu poți da greș cu un cadou de beauty. Echipa Parfums de Sofia ți-a pregătit oferte de nerefuzat, tocmai pentru că știe ce treabă dificilă este căutarea cadoului potrivit.

Continuăm călătoria în Complex Bucovina Suceava

Subway Bucovina este locul ideal unde să îți începi ziua savurând o cafea aromată alături de un cookie delicios tocmai scos din cuptor. Legumele fresh alese cu grijă, pâinea proaspăt coaptă în fiecare zi în restaurant, cartofii copți și crocanți, o varietate de sandvișuri, wrap-uri și salate preparate pe loc oferă clienților o experiență unică, aceștia având multiple opțiuni de personalizare a produselor în funcție de preferințe.

La Subway poți să servești prânzul, cină sau o gustare rapidă când socializezi cu prietenii într-un ambient plăcut și intim, ofertele noastre și diversitatea combinațiilor satisfăcând chiar și cele mai exigente gusturi.

După ce te-ai energizat poți începe să vezi ce ar putea da culoare casei tale. Tot la parter Pro Ambient te așteaptă cu prețuri tentante la lenjerii de pat și alte materiale pentru amenajări interioare. În plus găsești decorațiuni și finisaje profesioniste începând cu perdele, draperii, tapet, parchet, lenjerii de pat și alte materiale pentru amenajări interioare și exterioare atent alese și de o calitate la standarde înalte, foarte multe lucrate pe comanda clienților.

La etajul 1 găsești magazinul Robco de îmbrăcăminte care te așteaptă să întâmpini toate anotimpurile cu stil și să-ți completezi garderoba cu paltoane, pulovere, geci, toate perfecte pentru personalitatea ta.

Sigur că la o ținută elegantă de îmbrăcăminte merge o încălțăminte de calitate.

Magazinele Salamander au încălțăminte din piele naturală, de calitate și confortabile. Pikolinos, Caprice, Tamaris, S Oliver, Otter,  Ara, Marco Tozzi, Epica, Rieker și multe alte branduri te așteaptă să le probezi. Vezi că sunt 2 magazine Salamander la etajul 1, din care unul este Salamander outlet, deci nu ai nici un motiv să nu le treci pragul.

Tot în Complex Bucovina mai găsești Magazinul HERR cu îmbracăminte pt bărbați toate mărimile:

 • cămăși
 • pantaloni import germania
 • haine și geci produse în Romania
 • costume
 • pulovere

La BUJY DELUXE “dăruiți cadoul pe care ați doriți sa-l primiți”.

 • Ceasuri
 • Cosmetice
 • Ochelari de soare
 • Parfumuri
 • Articole Fitness
 • Țigări electronice

Și asta nu e tot. Dacă ai făcut shopping după serviciu, merge bine și o oră la sala de sport. Sau chiar înainte de serviciu. Când consideri tu că ziua ta merită ce-i mai bun. Așadar treci și pe la sala de sport de la etajul 4, Bucovina Health Club.

În Complex Bucovina ai toate motivele să ajungi! Vezi și prima noastră călătorie din Complex Comercial Bucovina și alătură-te și tu!

Postează un comentariu