Recent, am organizat pe pagina de facebook Bucowina Plus un concurs în colaborare cu ASSIST SOFTWARE. Dar din dar se face rai, spune o vorbă din bătrâni. Ei bine, când descoperi că ești o parte a acelui dar, sentimentul e minunat. Așa cum știi, oamenii implicați în comunitate sunt mulți, iar noi am mai descoperit câțiva.

Comunitatea Bucowina Plus ne-a demonstrat cât de unită este și a etichetat peste 400 de producători locali. Am avut ocazia să cunoaștem mai bine produsele și serviciile locale și să susținem economia locală.

Ideea a pornit de la o frumoasă tradiție: ASSIST Software dăruiește în fiecare an celor peste 300 de angajați și colaboratori un cadou constând în produse locale. Astfel, ASSIST Software a apelat la comunitatea Bucowina Plus, iar implicarea noastră a adus 3 coșuri pe care le dăruim unor 3 norocoși câștigători.

Cum poți câștiga coșul de la ASSIST Software

Concursul este în desfășurare pe pagina de facebook, iar tu încă ne poți lua un coș cu bunătăți. Te invităm să etichetezi producătorii locali de la care cumperi și a căror produse îți sunt pe plac în postarea de concurs de pe facebook. Ai ocazia să susții economia locală și producătorii locali care încă își revin după apogeul perioadei pandemice. 

Ce conține un coș:
🔸 cozonac bunuț, făcut din ingrediente naturale – Patiseria Tutti Gusto
🔸 cașcaval cu nucă – ZADA brânză cinstită
🔸 sănătate la sticlă sau sticlă de cătină – Natur Catina
🔸 ceai pentru serile friguroase – Leacuri din Bucovina de la Bunelu Bucovina
🔸 cafea de înaltă calitate – Aldo Caffe
🔸 salam cu nucă – Bacania Boiereasca

Intenția noastră e simplă: aducem producătorii locali în față, susținem produsele locale de calitate și producătorii care pun suflet în activitatea loc. 

Aici, părtași intenției noastre au fost membri ASSIST Software cărora le mulțumim. 

Ție îți reamintim că poți susține oricând campania Cumpără din Bucovina. Înscrie-te în grupul de pe facebook și promovează produsele locale pe care le consumi.

Postează un comentariu