bucovina

Simți și tu deja că sărbătorile de iarnă își fac tot mai mult simțită prezența? Și nu e exagerată treaba cu spiritul sărbătorilor, el chiar există. 🙃

Nu degeaba deja dăm din cap la auzul pieselor de iarnă și ne bucurăm când vedem ornamentele luminoase pe seară. În plus, clasicul miros de clementine și gândul la cozonac și schimbul de cadouri cu oamenii pe care-i iubești, sigur te face și pe tine să fii nerăbdător. 

Oricine a crescut destul de mult încât să-și dea seama că încă vrea să aibă suflet de copil, știe că spiritul sărbătorilor de iarnă e un sentiment viu care aleargă jovial din suflet în suflet. 

În spiritul sărbătorilor și pentru că vrem să rămânem loiali valorilor noastre inițiale, ne-am propus să realizăm un ghid util despre sărbătorile de iarnă în Bucovina. 

Pentru că da, Bucovina este de poveste, dar iarna o transformă într-un adevărat basm din care n-ai vrea să pleci vreodată. 

Ca să punem în valoare Bucovina cu tot ce are de oferit, invităm comunitatea Bucowina Plus să ne ajute în realizarea acestui ghid. Ce va conține:

  1. tradiții, obiceiuri de iarnă din Bucovina (orice poză sau informație sunt binevenite)
  2. produse tradiționale și antreprenori care promovează Bucovina prin servicii. Fie că e vorba despre o pensiune tradițională unde să ai o experiență frumoasă sau de un producător local care vinde cel mai bun gem de afine – spune-ne și nouă.
  3. evenimente din Bucovina în perioada iernii;
  4. locuri neapărat de bifat iarna;
  5. beneficii, oferte și alte recomandări din zonă care să fie utile în perioada asta.

Te invităm să ne scrii în privat pe pagina de facebook Bucowina Plus sau, dacă ți-e mai ușor, lasă-ne un mesaj pe adresa loredana@bucowinaplus.ro

Pentru că suntem o revistă media a comunității din Bucovina, planul pentru luna decembrie include o mulțime de direcții utile, care vor fi publicate atât pe www.bucowinaplus.ro cât și pe paginile noastre de facebook și instagram.

Vrem să arătăm cât de multe activități poți face iarna în Bucovina și câte lucruri avem de oferit în perioada sărbătorilor de iarnă. Așadar, dacă deja ai în gând un eveniment, un produs, o afacere sau un loc, dă-ne un mesaj.

De Ziua Bucovinei, acum 3 ani, am lansat proiectul Bucowina Plus

Încă de acum trei ani, valorile noastre au rămas aceleași. Susținem bunele practici și acțiunile care chiar oferă beneficii și valoare comunității. Știm că sunt și lucruri mai puțin bune în zona noastră, însă credem că merită atenția și sprijinul nostru doar acelea care ne îmbogățesc și care vor să ne facă bine. Pentru că binele înmulțit sigur nu mai lasă loc pentru lucrurile rele. 

Am rămas fideli valorilor și misiunii noastre de acum 3 ani. Iar acest lucru se datorează și partenerilor noștri constanți: Bermas Suceava, Dorna Medical, Car Învățământ Fălticeni, Universitatea Ștefan Cel Mare, Car Flexi Credit, Lust Expert, Centrul Cultural Bucovina.

În plus, suntem peste limită de recunoscători pentru că toată activitatea și implicarea noastră este apreciată. Recent am fost premiați pentru promovarea economică, socială și culturală a Bucovinei. Poți să citești despre Gala Oamenilor de Afaceri aici: 
https://bucowinaplus.ro/gala-oamenilor-de-afaceri/

Implicarea noastră în comunitate o găsești și în Podcastul Între Brand și comunitate și pe paginile noasre sociale.

🔹 Facebook

🔹 Instagram

🔹 Youtube

Postează un comentariu