Numeroase studii au confirmat faptul că structura osoasă a piciorului, dar și pielea din această zona sunt afectate semnificativ de materialele rigide din care sunt confecționați pantofii moderni.

Tocmai din acest motiv este de preferat ca încălțămintea pe care o porți să fie fabricată din materiale naturale, care au o structura poroasă ce lasă aerul să circule și menține umezeală. Când vorbim de o încățăminte bună confortul și durabilitatea par să încline spre încălțămintea din piele naturală.

Pantofii din piele naturală = o investiție foarte bună pe termen mediu/lung.

Știți deja care sunt beneficiile achiziționării încălțărilor din piele naturală, dar au și un mic dezavantaj. Sunt mai scumpe!

În magazinele Salamander din Complex Comercial Bucovina și Iulius Mall Suceava, promoțiile au rezolvat dezavantajul că trebuie să investești mai mult în încălțămintea de calitate.

Acum găsești promoții și încălțămintea dorită este mai accesibilă. Și nu orice promoții.

În perioada 15 februarie -28 februarie ai 50% la toată gama de încălțăminte. Branduri renumite prin calitate si confort, le puteti achiziționa din magazinele Salamander acum la jumătate de preț. Încălțăminte din piele naturală, de calitate și confortabile. Pikolinos, Caprice, Tamaris, S Oliver, Otter,  Ara, Marco Tozzi, Epica, Rieker și multe alte.

Vizitează cât mai repede magazinele Salamander din Complex Comercial Bucovina Suceava la etajul 1  și din Iulius Mall Suceava, la parter. Știi cum este, primul venit, primul servit. Reducerile sunt de nerefuzat, dar marfa este limitată.

Și dacă tot ajungi în Complex Bucovina intră și la magazinul Salamander Outlet de la etajul 2. Încă un motiv să faci investiții pe termen lung. Până pe 31 martie raionul de cosmetice de la magazinul Salamander Outlet din Complex Bucovina Suceava, etaj 2 are promoții de 50%.

Grăbește-te să-ți reînnoiești trusa de înfrumusețare cu  branduri renumite de machiaj: Radiant, Seventeen, Max Factor, Rimmel și multe alte cosmetice și produse de beauty.

Așadar, brandurile renumite  sunt  acum mai accesibile ca niciodată. Caută-i și pe facebook: Salamander Bucovina, Salamander Mall și Salamander Outlet Bucovina.

Postează un comentariu