fbpx

Despre Noi

Câștigă un plus. Wina a plus. Bucowinaplus

Misiune

BucoWina Plus și-a propus să mediatizeze și chiar să dezvolte identitatea economică, culturală și socială a Bucovinei. Prin proiect, se creează punți și relații puternice între comunitățile locale și naționale, prin unirea tuturor actorilor implicați!

viziune

Vizăm atragerea acelor grupuri de iniţiativă, autorități locale, companii, persoane fizice, pentru care Bucovina, mai mult decât o simplă destinație, reprezintă o stare de spirit.

De ce BUCOWINA PLUS? Ce ne motivează?

Când vorbești despre Comunitate, excluzi din start izolarea, care nu ajută pe nimeni!
Aduci în față implicarea, după cum spune și deviza noastră: Implicăm, conectăm, recompensăm! “ Când conectăm pe cei care au ceva de dat, cu cei care au nevoie, atunci fiecare e recompensat! Să traducem asta in practică: atunci când cineva are expertiză într-un domeniu, o face cunoscută prin intermediul nostru, iar cei care au nevoie află astfel cum și unde găsesc soluții, servicii, produse. Atunci ciclul se încheie mulțumitor pentru toți!

BENEFICII pentru Comunitate

În spatele fiecărui brand, a fiecărei acțiuni din comunitate, există o Poveste!
Ca un mare Plus, platformele noastre sunt cu adevărat interactive, încât cei care doresc să ne devină parteneri pot să-și spună Povestea, pot să prezinte ce au de oferit, iar cei interesați pot să califice totul prin opinii care să ajute la îmbunătățirea experiențelor! Experiențe care sunt din diverse domenii, câte puțin din toate, așa cum e și viața comunității, formată din multe, multe aspecte! Nu avem un singur domeniu de atins, ci orice acțiune care e de succes sau care atrage atenția!

Hai să ne cunoaștem!

Să ai un job în lumea aceasta creativă și complexă a marketingului este destul de provocator. Să faci vizibile poveștile din spatele afacerilor locale din comunitatea din Bucovina și din afara ei înseamnă mai întâi să cunoști această comunitate, să o convingi să aibă încredere și să împărtășească suișurile și coborâșurile drumului parcurs până să ajungă un brand.

De multe ori evităm să dezvăluim „din casă” pentru a evita să fim vulnerabili, dar trăim într-o lume în care apropierea dintre oameni este mai importantă decât micile imperfecțiuni. Bucowina Plus asta și-a propus de la început, să facă mai uman mediul economic, administrativ, universitar, social. Pentru că în spatele rezultatelor sunt oameni și multă muncă.

Și în spatele proiectului Plus Valoare Bucovina SRL sunt oameni dedicați, profesioniști și specialiști în domeniile proprii de activitate, iar publicația media online www.bucowinaplus.ro continuă ce și-a propus încă de la început.

De la Comunitatea din Bucovina în toată țara: BucoWinaPlus

Un proiect care și-a propus să aducă la aceeași masa comunitatea din Bucovina, dar și să facă schimb de experiențe cu întreaga țară: BucoWinaPlus.

Bucovina rămâne o principală atracție turistică și economică. E locul în care se găsesc oameni harnici și branduri puternice la tot pasul. Tot aici găsești tradiții păstrate de multă vreme și care au făcut din Bucovina un loc de poveste. Paștele în Bucovina și Crăciun în Bucovina sunt deja cunoscute pe plan național și internațional. Și, dacă le facem cunoscute contribuim și noi cu o cărămidă la dezvoltarea economică a întregii Românii.

Dar nu o putem face singuri. Tocmai de aceea ne-am propus să legăm comunități prin proiectul Plus Valoare Bucovina SRL.

Bucowina, pentru că plusurile noastre vin, mai întâi, din frumoasa Bucovină.

Bucowina Plus a luat naștere pentru că ne întâlnim la tot pasul cu exemple de bună practică din mediul de afaceri, din mediul administrativ, din mediul universitar, din zona turistică, din toate domeniile de activitate și din toată țara. Și pentru că vrem să-ți aducem un plus prin schimbul de experiențe.

Platforma îți face cunoștință cu comunități din Bucovina și din alte zone ale României care merită promovate. Iar dacă poveștile vin de pe tot teritoriul țării, și mai bine. Te așteptăm să-ți faci cunoscută povestea pe platforma noastră.

Am lansat platforma de ziua Bucovinei, în 2019. Ne-am dorit acest lucru pentru a accentua și mai mult intenția noastră de a uni comunități din toată țara.

Iată că am pășit în 2022 și după mai bine de un an, plin de activități, lecții și pași înainte, vrem să-ți mulțumim că ai mers pas la pas cu noi în această poveste.

Loredana Viziteu, administrator și director marketing vânzări publicitate

„Interacționez cu comunitatea din Bucovina de vreo 14 ani, am buletin deja prin natura jobului de director vânzări publicitate la un radio regional. În paralel am dezvoltat un blog despre comunitatea din Bucovina prin intermediul căruia mi-am dorit ca poveștile comunității să inspire, să educe, să aducă plus valoare în comunitate.

Apoi a apărut oportunitatea să depun un plan de afaceri în cadrul unui curs de aptitudini antreprenoriale. Am participat la multe cursuri și formări profesionale, pentru că mi-am dorit întotdeauna să mă dezvolt și am considerat oportun să îmbin practica cu teoria. Am făcut chiar și al doilea masterat la 35 de ani, respectiv Managementul firmelor de turism, servicii și comerț, pe lângă primul de la 25 de ani, Marketing și Comunicare în afaceri.

Și am câștigat o finanțare de start up din 300 de planuri depuse, fiind printre cele 37 care au pornit la drum. Desigur, faptul că eram sub coordornarea specialiștilor de la Universitatea Ștefan cel Mare m-a încurajat cel mai mult, mai ales că a venit pandemia și majoritatea firmelor au renunțat la bugete de promovare. Dar ne-am susținut reciproc și iată că ce a fost mai greu a trecut.

Acum, după aproape 3 ani de zile de muncă împreună cu echipa și colaboratorii, credem noi că suntem pe drumul cel bun și am reușit să unim comunitatea din Bucovina cu întreaga țară pe platforma online www.bucowinaplus.ro

Avem povești din toate domeniile de activitate, susținem inițiativele care au un impact în comunitate, prezentăm produsele și serviciile oferite prin amprentă personală și creăm legături între oameni, între oameni și branduri, între oameni și locuri.

Rezultatele? Peste 40.000 de accesări pe site la articolele prin care am promovat oameni și companii, acțiuni din comunitate. Un impact pe pagina de facebook Bucowinaplus de peste 45.000 de persoane.”

Loredana Viziteu

Cerasela Ciobanu

Acum un an îți spuneam că nimic nu caracterizează un om mai bine decât propriile fapte. Părerea mea nu s-a schimbat. Aș mai adăuga și că o comunitate e caracterizată cel mai bine tot de propriile fapte. În timp ce încă sunt lucruri care abia se mișcă în țară, sunt mândră că în Bucovina oamenii nu stau degeaba.

Oamenii buni, activi și implicați în comunitate au construit relații, au dat contur comunității și au reușit să o ducă pe un drum ascendent. Sunt și mai mândră că Bucowina Plus a contribuit la acest contur și și-a adus aportul în comunitate.

Nu te rog să mă crezi pe cuvânt, ci te invit să intri pe platforma Bucowina Plus să descoperi povești care inspiră și acțiuni care schimbă soarta comunității. Am încredere că o să găsești aici o carte despre comunitate care încă se scrie. Aș putea spune că suntem martori la cum se scrie istoria, dar asta știi deja. 

Pentru mine, anul 2021 a reprezentat intrarea mea în echipa Bucowina Plus. Aici a fost locul unde am găsit susținere, încredere și soluții la orice problemă ne-a apărut în cale. Comunitatea despre care scriu mi-a demonstrat în nenumărate rânduri că tu, ca om, poți educa, da voce și poți schimba mentalități prin tot ceea ce faci.

Să fac parte din Bucowina Plus mi-a dat șansa să descopăr oameni și poveștile din spatele lor. Fiecare membru al comunității care contribuie la dezvoltarea acesteia mă încarcă cu energie, iar energia și optimismul atrage multe lucruri frumoase. Mă pot considera o povestitoare a comunității din care fac parte, iar personajele principale sunt chiar oamenii cu care interacționez.

Ioana Ursu

Robert Viziteu

Robert Viziteu este omul din echipă care unește toate rotițele acestui proiect pentru ca rezultatele să fie de lungă durată. Are experiență în management și o latură practică accentuată, care ajută detaliile să conteze într-o lume în continuă mișcare.

„Poveștile inspiră! Chiar și în ritmul vieții normale de înainte, oamenii aveau nevoie de modele care să-i însuflețească! Cu atât mai mult in vremuri de criză, găsim curaj în modelul celor din jurul nostru.”

Mulțumim partenerilor și colaboratorilor

Mai mulți colaboratori fac tot posibilul ca platforma să aibă securitatea asigurată, să fie vizibilă în mediul online, să funcționeze toate rotițele din panoul de administrare, să aibă conținut de calitate.

Mulțumim partenerilor noștri care sprijină acest proiect. Am promovat multe afaceri locale și am susținut împreună peste 500 de producători prin campania din decembrie „Cumpără din Bucovina” împreună cu ASSIST Software. Alături de noi sunt oameni și branduri din Bucovina care au ales să susțină un proiect care inspiră. Mulțumim BermasCAR Învatamant, , Universitatea Ștefan cel MareDorna Medical, CAR Flexicredit, Tara Dornelor.

Ne străduim să dăm culoare proiectului prin tot ceea ce facem. Pe final de an 2021 am început un podcast ,,Între brand și comunitate”.

Pe canalul nostru de youtube Bucowinaplus găsești lecții din viața unor oameni frumoși care au împărtășit cu noi din experiența lor, dar și alte interviuri din comunitate. Vezi și aici povești despre oameni care construiesc.

În acest an ne-am propus să depășim granițele Bucovinei și sa facem schimb de experiențe cu întreaga țară.

Care e povestea ta? Trimite-ne mesaj loredana@bucowinaplus.ro

🔹 Facebook: www.facebook.com/BucoWinaPlus

🔹 Instagram: www.instagram.com/bucowinaplus

🔹Youtube.

Follow Loredana Viziteu:

🔹 Linkedin: Loredana Viziteu

🔹 Facebook: Loredana Viziteu