Despre Noi

Dobândește un Plus

Misiune

BucoWina Plus și-a propus să dezvolte identitatea culturală, socială și economică a Bucovinei. Prin proiect, se creează punți și relații puternice între comunitățile locale și naționale, prin unirea tuturor actorilor implicați!

viziune

Vizăm atragerea acelor grupuri de iniţiativă, autorități locale, companii, persoane fizice, pentru care Bucovina, mai mult decât o simplă destinație, reprezintă o stare de spirit.

CE REPREZINTA BUCOWINA PLUS?

Când vorbești despre Comunitate, excluzi din start izolarea, care nu ajută pe nimeni!
Aduci în față implicarea, după cum spune și deviza noastră: Implicăm, conectăm, recompensăm! “ Când conectăm pe cei care au ceva de dat, cu cei care au nevoie, atunci fiecare e recompensat! Să traducem asta in practica: atunci când cineva are expertiza intr-un domeniu, o face cunoscută prin intermediul nostru, iar cei care au nevoie află astfel cum și unde găsesc soluții, servicii, produse. Atunci ciclul se incheie mulțumitor pentru toți!

Soluții pentru Comunitate

În spatele fiecărui brand, a fiecărei acțiuni din comunitate, există o Poveste!
Ca un mare Plus, platformele noastre sunt cu adevărat interactive, încat cei care doresc să ne devină parteneri pot să-și spună singuri Povestea, pot să prezinte ce au de oferit, iar cei interesați pot să califice totul prin opinii care să ajute la imbunătățirea experiențelor! Experiențe care sunt din diverse domenii, câte puțin din toate, așa cum e și viața comunității, formată din multe, multe aspecte! Nu avem un singur domeniu de atins, ci orice acțiune care e de succes sau care atrage atenția!

Împreună unim și dezvoltăm identitatea, culturală și economică a Bucovinei.

Vrei să-ți dezvolți afacerea?

lasă-ne un mesaj