Despre Noi

Dobândește un Plus

CE REPREZINTA BUCOVINA PLUS?

Poveste! De 15 ani asist la crearea poveștilor de viață! Cei despre care vorbesc sunt oamenii din Comunitatea din Bucovina! La rândul lor, ei au încredere in mine să îi fac cunoscuți pentru munca pe care o depun, prin care aduc un Plus pentru ei, dar și pentru comunitatea din care fac parte! Dacă vrei să stabilesti relatii cu oamenii, să îi ințelegi și, în cele din urma, să lucrezi cu ei,atunci…trebuie să le știi povestea!

CUM TE APROPII DE CEILALȚI?

Cu interes neprefăcut, altfel oamenii te simt! Experiențele astea le-am creionat până acum intr-un blog, www.loredanaviziteu.ro, dar se adună tot mai multe povești, așa ca am trecut în mod natural la o treapta mai sus:un site al Comunităților, iar dacă stati aproape, veți vedea ce se mai întâmplă!

Misiune

BucoWina Plus și-a propus să dezvolte identitatea culturală, socială și economică a Bucovinei. Prin proiect, se creează punți și relații puternice între comunitățile locale și naționale, prin unirea tuturor actorilor implicați!

viziune

Vizăm atragerea acelor grupuri de iniţiativă, autorități locale, companii, persoane fizice, pentru care Bucovina, mai mult decât o simplă destinație, reprezintă o stare de spirit.

valori

 

Suntem onești cu partenerii noștri și suntem onești cu noi... Prețuim comunicarea deschisă, întelegem că fiecare dintre noi este diferit și decodăm mesajele cu cele mai bune intenții, mereu cu scopul să ajungem la un acord.

Implicăm, conectăm, recompensăm!

Când conectăm pe cei care au ceva de dat, cu cei care au nevoie, atunci fiecare e recompensat! Să traducem asta in practica: atunci când cineva are expertiza intr-un domeniu, o face cunoscută prin intermediul nostru, iar cei care au nevoie află astfel cum și unde găsesc soluții, servicii, produse! Atunci ciclul se incheie mulțumitor pentru toți!

Învățăm unii de la alții!

Credem în dedicare și munca grea

parteneri

Împreună unim și dezvoltăm identitatea, culturală și economică a Bucovinei.

Vrei să-ți dezvolți afacerea?

lasă-ne un mesaj