Cum poți profita de o vacanță în sezonul rece cu autorulota de la Go Camper?

       Sărbătorile de Iarnă au trecut, iar pentru majoritatea dintre noi acestea au fost marcate de tradițiile de Crăciun, de mesele festive în familie și de petrecerile de Revelion. Așa că, iubitorii de zăpadă simt nevoia să profite în sfârșit de sezon, poate chiar pe partiile de schi din afară! Sau, pentru că se anunță în zonele montane mai înalte din țară  temperaturi scăzute  și posibilitatea de a avea măcar zăpadă artificială, iubitorii sporturilor de iarnă au motive justificate pentru o aventură de câteva zile cu autorulota.

         Noi deja am experimentat o mini vacanța cu autorulota de la Go Camper iarna trecută și mai multe din experiența avută găsiți pe blogul https://www.loredanaviziteu.ro/2018/11/19/hai-hui-prin-tara-noastra-cu-autorulota-premium-de-la-go-camper/

ÎN INTERIORUL AUTORULOTEI ESTE CALD ȘI BINE

       Cu siguranță că pe timpul verii e și mai plăcut să umbli hai-hui cu autorulota, dar indiferent de vreme, aceasta are toate dotările de care ai nevoie: căldură de la centrala proprie, paturi confortabile în care să te relaxezi, grup sanitar care nu depinde de staționare, duș cu apă fierbinte, jacuzzi cu bule de șampanie! Ei, ultima a fost o glumă, dar sunt convinsă că puteți improviza cu puțină imaginație!

       Nici “chefii” nu au de ce să se plângă, pentru că le stau la dispoziție: aragaz, frigider, chiar și un cuptor pentru plăcinte.

AJUNGI CU AUTORULOTA ȘI PARCHEZI LA BAZA PÂRTIEI

        E o adevărată provocare să manipulezi echipamentele întregii familii: pensiune-mașină-pârtie-mașină-pensiune. Nu și dacă după distracție intri în căsuța din parcarea domeniului schiabil!

        Iar când vrei să faci o pauză, poți să te schimbi de clăpari, picioarele revenindu-și astfel după prima sesiune de cristiane.  Schiezi cât vrei, pentru că fiecare se retrage în autorulotă la căldurică, la un vin cald, când își simte picioarele obosite.

PREȚURI BUNE EXTRASEZON AUTORULOTE

       Pentru schiori e sezon, pentru autorulote este extrasezon.

       Toți cei din comunitatea Bucowina Plus beneficiază de 10% discount accesând voucherul cadou de pe https://bucowinaplus.ro/product/10-discount-inchirieri-autorulote/

       În plus, ai și early booking. La Go Camper beneficiezi astăzi de până la 20% discount dacă rezervi pentru vacanța din vară. Vezi aici oferta completă https://www.gocamper.ro/early-booking-inchirieri-autorulote-2020/

       Există o varietate de modele și de dimensiuni din care se poate alege. Indiferent că ești în căutarea unei autoutilitare pentru două persoane sau în căutarea unui autovehicul suficient de mare pentru întreaga familie, există o mulțime de opțiuni.

       Ai toate detaliile necesare pe  www.gocamper.ro. Plus o echipă profesionistă care te va consilia îndeaproape.  Să nu uiți totuși să-ți activezi  aplicația park4night care te va ajuta să vezi toate locurile de parcare pentru autorulote. Acolo vei găsi și facilitățile necesare unei călătorii de acest gen.

AVENTURA GARANTATĂ CU AUTORULOTELE DE LA GO CAMPER

     Pe lângă schi poți face și alte escapade! Și le poți face când dorești, pentru că nu depinzi de orarul rezervărilor la cazare. Fie că vrei să ajungi să vizitezi obiective turistice care sunt în drumul tău, fie să te aventurezi în locații mai puțin vizitate, în mijlocul naturii, ai toate ingredientele necesare pentru a profita de o vacanță cu cei dragi în sezonul rece cu autorulota.

       Și dacă nu schiezi, cu siguranță că vei găsi motive să ieși afara la zăpadă, departe de grijile zilnice! Drumeția și aerul curat de munte sunt benefice în orice anotimp, iar timpul liber cu familia este cel mai prețios!

Postează un comentariu