Bucovina, ținutul mânăstirilor, plină de tradiții în perioada Sărbătorilor Pascale, așteaptă  anul  acesta. Așteaptă să ne facem bine. Și se roagă pentru noi, toți românii. Deniile din săptămâna mare sunt transmise live din multe biserici, iar noi putem să ne bucurăm sufletele și să ne rugăm cu toții de acasă.

Iată doar câteva transmisiuni live: pe pagina de facebook Mânăstirea Sihăstria, pe pagina de facebook a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuți se transmite live de la Mânăstirea Sfântul Ioan Suceava, pe pagina de facebook de la  Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel Rădășeni unde predică părintele Petru  Irimescu. Credincioșii vor putea urmări în regim de live stream aici și aici și slujbele din Săptămâna Mare ce au loc la Biserica Ortodoxă a Bunei Vestiri din Nazaret.

Am primit și noi, pentru voi, din partea părintelui Lăcătuș Adrian care slujește la biserica din sat Grigoresti comuna Siminicea, jud Suceava un mesaj care să ne binecuvânteze casele.

 „De Înviere, Dumnezeu ne trimite Sfânta Lumină a speranței și asigurarea ca nu suntem singuri! Dacă rămânem cu capul în jos, nu vedem nici Lumina , nici curcubeul. Să ne ridicam, să ne ridicam privirea către Dumnezeu și să găsim in noi puterea de a zâmbi și credința ca TOTUL VA FI BINE! Hristos a Înviat”

Postează un comentariu