Cum să economisim când ne este deja greu să agonisim

Știm că nu este o perioadă prea roz, dar trebuie să fim puternici. Din experiență vă spunem că am învățat cu toții în această perioadă să economisim. Indiferent de situația în care ne-am aflat, fiecare dintre noi s-a gândit măcar o dată la economii. Când și cum este bine să economisim? Avem nevoie de un plan? Sunt câțiva factori destul de importanți care trebuie luați în calcul dacă îți dorești să economisești . Iar dacă vei face pașii în această direcție motivat, sigur vei avea puși la ciorapi banii de care ai atâta nevoie.

Vrem sau nu, situația actuală ne îndeamnă să stăm acasă pentru siguranța noastră și a celor din jurul noi. Și, cum am mai împărtășit cu voi de câteva ori, nu stăm acasă degeaba, ci stăm cu folos. De această dată, Bucowina Plus lansează o provocare: învață să economisești constant, ca să ajungi la obiectivul financiar propus.  Află cum și unde poți economisi sigur, protejat și cu dobânzi atractive. Mai mult decât atât, suntem siguri că aici vei găsi motivația pentru a începe să economisești deștept.

În această provocare ne ajută CAR FLEXICREDIT. Indiferent de veniturile pe care le ai, sigur poți pune 10% deoparte pentru vacanțe, bunuri materiale sau alte dorințe care nu pot rămâne neîndeplinite. Așadar, dacă erai în căutatea momentului potrivit pentru a economisi, acesta este.

Fii cu un pas înaintea surprizelor și economisește deștept

La CAR FLEXICREDIT ai posibilitatea de a crea un fond social în scop de economisire, iar partea bună este că acesta este bonificat cu dobândă mai mult decât atractivă. Ea este de 4-5 ori mai mare decât media dobânzilor la depozitele de piață bancară. Actualmente, economiile membrilor sunt bonificate cu o dobândă anuală de 6%.

La CAR FLEXICREDIT ne mai atrage și faptul că fondurile de peste 50.000 lei sunt garantate prin notariat cu toate activele patrimoniale ale CAR. Mai mult decât atât, nu sunt percepute comisioane, taxe și impozite. Iar fondul de economii pe care îl deții este oricând la dispoziția ta, putând retrage rapid banii.

În lista avantajelor mai adăugăm câteva subpuncte, care stau dovada faptului că CAR FLEXICREDIT are grijă de clienți și le oferă cele mai bine condiții pentru economisire:

  • Dobândă de 6%
  • Lipsa comisioanelor de administrare;
  • Lipsa impozitelor (indiferent de natură);
  • Transparență (poți verifica situația prin sms);
  • Poți retrage fondul oricând fără taxe;
  • Poți folosi economiile ca să iei împrumut fără giranți

De ce să începi să economisești?

  • Îți vei asigura stabilitatea și confortul finaciar;
  • Vei avea rezerve de bani pentru tot felul de situații critice care pot apărea;
  • Vei învăța cât să cheltui și îți vei crea un obicei financiar sănătos.

Criza actuală ne arată că oricând pot exista coborâșuri care să ne bruieze și să ne scoată din normalitate. Drept urmare, avem nevoie de bani pentru astfel de situații, pentru a putea trece peste ele fără compromisuri uriașe. A economisi este ca sportul, este necesar a fi pus în practică regulat pentru a ajunge într-un anumit punct satisfăcător. Situații nedorite se pot întâmpla, însă tu poți fi pregătit. Economisește din timp pentru aceste situații, pentru vacanțele visate, sau pentru redecorarea despre care vorbești de ceva vreme. Mai mult decât atât, economisirea banilor te face să te simți în siguranță și protejat. Nu te va mai îngrijora un posibil viitor neplănuit, deoarece tu vei fi pregătit. Și, pentru că ne-a plăcut ce oferă CAR FLEXICREDIT, îți spune și unde îi poți găsi în Suceava

Nu uita că obiceiurile te definesc și depinde de tine ca ele să fie cât mai sănătoase și productive. Nu ne mai rămâne decât să stăm acasă și să economisim deștept.

Postează un comentariu