OLINT este un nume prezent pe piaţa din Bucovina încă din 1995, localizat în Rădăuți, județul Suceava. De atunci, compania a evoluat de la un mic magazin de desfacere, la Supermarketul OLINT deschis în vara anului 2005, care în momentul de față reprezintă principalul centru comercial din zonă în domeniul materialelor de construcții și amenajări.

Categoriile de produse pe care OLINT le oferă acoperă toate domeniile unei construcţii: de la structură, învelitori, instalaţii sanitare şi izolaţii la instalaţii electrice, finisaje, placări şi decoraţiuni interioare.

Perioada pandemiei nu a oprit implicarea companiei în a rămâne alături de clienții și partenerii săi. Așa că au investit în conturarea platformei online www.olint.ro tocmai pentru a rămâne conectați cu nevoile clienților la un click distanță.

În plus, ofertele speciale vin în sprijinul dumneavoastră. Intră pe site la secțiunea oferte august și poți profita de cele mai bune oferte la o gamă diversificată de materiale de construcții și amenajări interioare și exterioare.

Am fost desemnați drept una dintre cele mai profitabile companii din județul Suceava și ne aflăm într-un proces continuu de perfecționare și dezvoltare, fiind mereu deschiși către noi colaborări și parteneriate, creând noi oportunități și îmbogățind în permanență oferta de produse și servicii.

De-a lungul timpului am lucrat, direct sau indirect, cu cei mai importanţi producători de materiale de construcţii, am devenit unici importatori ale unor mărci care azi sunt consacrate pe piaţa românească şi am furnizat, de fiecare dată, cele mai bune soluţii pentru clienţii noştri.

Suntem lideri de piață la nivel local, atât locuitorii din Municipiul Rădăuţi cât şi din localităţile pe o rază de 50 km îşi împlinesc proiectele cu produsele pe care OLINT le oferă. De asemenea, încă din 2005 facem distribuție de materiale în toată Moldova și Ardeal furnizând marfă la peste 500 de revânzători. Totodată, facem export la parteneri strategici din Republica Moldova și Ucraina.

Nevoia de dezvoltare i-a determinat să devină producători, astfel în 2011 au lansat o Unitatea de producție cu investiții totale de peste 8 milioane de Euro.

Producem, sub marca proprie RUFSTER, o gamă de profile de ţiglă metalică şi tablă cutată, accesorii pentru sistemele de acoperiş, sistem de drenaj, profile gips-carton, ștacheți pentru gard şi casete pentru faţadă.” Descoperă oferta completă pe www.rufster.ro

RUFSTER dispune de 20 linii de producţie moderne, complet automatizate, cu asistare a rulajului pe computer și o capacitate de producţie de peste 7,3 milioane de metri pătraţi pe an. „Oferim produse de calitate, realizate la standarde UE, din cele mai bune materii prime provenite de la cei mai importanți producători de semi-fabricate feroase din Europa.”

Brandul RUFSTER este construit pe încredere, avem o politică de transparență față de clienți, etichetăm și marcăm produsele cu datele tehnice ale comenzii și oferim, pentru fiecare comandă, o Declarație de Origine unică in România prin care se poate verifica trasabilitatea produselor la ruloul de materie primă din care au fost create.”

Firește, odată cu etapele constantei dezvoltări, numărul de angajați a crescut de la aprovimativ 50 în 2005 la deschiderea Supermarketului OLINT la 120 în 2011 odată cu lansarea Unității de producție RUFSTER până la peste 160 de angajați în prezent.

Politica față de angajați a fost tot timpul una de susținere a integrării, de grijă pentru siguranță și recompensare a implicării, moto-ul ca angajator fiind „Get the job done, but have fun”.
Credem în muncă, încredere, respect față de client, seriozitate și implicare. Acestea sunt valorile OLINT.

Postează un comentariu