fbpx

Cocoșul își pune pecetea pe acoperișurile de calitate de peste 10 ani. Zi de zi, fără vreo transpirație sub cioc sau o pană căzută, cocoșul zorește casele și-și lasă semnul doar pe acoperișele de calitate, suficient de zdravene să-l merite. 

Recunoști ce-i bun după o singură privire

De zeci de ani, oamenii recunosc acoperișurile de calitate numai după o privire fugitivă în vârf. Dacă asta ne face pe toți cunoscători în ale acoperișului, nu știm. 

E cert, totuși, că asta îi face pe cei de la Rufster să fie cei mai buni. Cocoșul mândru își pune pecetea doar pe acoperișurile Rufster, originale, marcate din fabrică.

Un nume de încredere pentru oricine caută materiale de construcție, Rufster e sinonim cu calitatea și durabilitatea. Să vezi cocoșul pe acoperișul unei case e un semn clar că acesta ține toată viața. 

Ce fac acoperișurile Rufster pentru casa ta?

Asigură un aspect frumos pentru „acasă” pe care-l vrei. RUFSTER oferă cele mai căutate și apreciate culori pentru acoperișuri, asigurându-se că acestea se potrivesc armonios cu estetica generală a casei tale.

Este croit special pentru casa ta. La RUFSTER comenzile se realizează pe baza panotajului calculat în urma măsurătorilor, astfel nu rezultă pierderi de material iar colile de învelitoare se produc la lungimea necesară unui montaj optim.

Ai o relație pe viață cu acoperișul tău.  Finisajul MPR, un simbol al durabilității, vine cu o garanție de 30 de ani, în timp ce sistemul de drenaj beneficiază de o garanție de 15 ani. Aceste garanții sunt dovada angajamentului RUFSTER față de calitate. 

Original, direct din fabrică. Toate produsele RUFSTER sunt originale, marcate direct din fabrică. Mai mult, compania oferă o declarație de origine pentru materia primă, garantând transparența totală și calitatea incontestabilă a materialelor.

Ai acoperișul fix așa cum îți place. Comandând din aceleași loturi, RUFSTER asigură un aspect uniform pentru întreg acoperișul tău. De asemenea, brandul oferă posibilitatea de a asista la producția comenzii tale, personalizând acoperișul după bunul tău plac. 

Pune-ți cocoșul în vârf și ai noroc pe viață

Vorbele bătrânilor spun că trebuie să pui cocoșul pe casă, să o păzești de rele și să aduci noroc. Azi, nu doar cocoșul aduce noroc, ci și tehnologia Rufser. Ia decizia practică, bună pentru casa ta și investește în viitor și în siguranță. Cu Rufster ai mai mult decât un acoperiș, ai o relație pe viață.

Pentru mai multe informații despre cum poți alege acoperișul ideal pentru casa ta vizitează site-ul RUFSTER. Construiește acoperișul la care ai visat întotdeauna cu Rufster și stai sub semnul norocului toată viața.

Postează un comentariu