Om de afaceri performant și politician pragmatic – așa l-am putea caracteriza pe deputatul PNL rădăuțean Dumitru Mihalescul.  Militând pentru „un mediu de afaceri prietenos” actualul mandat este primul de când a intrat în politică, dar prezența lui în Parlament s-a făcut remarcată atât prin proiectele depuse de-a lungul timpului, cât și prin opozițiile  adoptate, atunci când a fost cazul.

Motivat de experiența acumulată în ani ca reprezentant și coordonator Service in cadrul Arctic SA, ambiția, perseverența și dorința de a dezvolta ceva prin propriile puteri, rădăuțeanul Dumitru Mihalescul a reușit cu succes sa aducă un plus valoare comunității prin fondarea unui business cu o istorie de 25 de ani, care pune Radăuțiul pe harta distribuției de electronice și electrocasnice din Romania. Marelvi, una dintre cele mai importante firme de profil din țară, oferă facilități și locuri de muncă atractive pentru membrii comunității, fiind de asemenea un important contribuabil la bugetul local. Din dorința de a îmbunătăți in diverse moduri viața comunității, Dumitru Mihalescul este omul care se implică anual în acțiuni caritabile precum si in cele de voluntariat, sprijinind financiar atât domeniul educațional cât și cel cultural și bisericesc. Pasiunile de asemenea joacă un rol important în viața dumnealui. Fiind atras de călătorii și de off-road, inima i se umple de bucurie întotdeauna când vorbește de Bucovina, invitând oamenii de afaceri pe tărâmurile noastre binecuvantate ori de cate ori are ocazia .

Rezultatele obținute îl îndreptățesc pe Dumitrul Mihalescul să se considere un important jucător pe piața electronicelor şi electrocasnicelor, dovadă renumele obținut cu multă muncă.

Afacerile Marelvi se dezvoltă și datorită Danielei Bâzgan, director general, una dintre cele trei fiice ale lui Dumitru Mihalescul,  care a preluat atât un business de familie cât și misiunea de a dezvolta și a transmite generațiilor următoare un brand cu o moștenire puternică. Compania are in portofoliu cele mai importante branduri de profil din piață și oferă partenerilor o gamă variată de produse, un stoc optim, oferte personalizate, campanii promoționale si de fidelizare, consultanță de specialitate și suport tehnic.

Prin abordarea cu seriozitate, comunicare excelentă şi profesionalism am câştigat încrederea partenerilor și furnizorilor noștri.

Astăzi Marelvi este unul dintre cei mai importanti distribuitori de electronice si electrocasnice la nivel național, având o cifră de afaceri de 68 mil. euro.  Avem acoperire națională prin cele trei depozite din RădăuţiBucureşti şi Deva, unde avem peste 25.000 de articole si un spațiu de depozitare ce depățește 16.000 mp.   Depozitele oferă condiții de depozitare la standarde europene, fiind dotate cu utilaje de manipulare si echipamente performante.

Creşterea anuală a numărului de contracte de distribuţie încheiate cu producători de electrocasnice a impulsionat dezvoltarea teritorială şi logistică a companiei. In plus, Marelvi a dezvoltat o rețea proprie de magazine, fiind prezenți atât in 23 de orașe cât și in mediul online prin magazinul Demax Online. Portofoliul complex de produse, ce cuprinde peste 30 de branduri ale celor mai importanți producători de produse electronice și electrocasnice, stabilitatea financiară, anticiparea mișcărilor din piață și rețeaua extinsă de parteneri contribuie la poziționarea companiei pe un trend crescător.

 

Compania distribuie toate categoriile de produse electronice și electrocasnice, având în gamă articole care acoperă necesitățile partenerilor. Pentru distribuția produselor este folosită atât flota proprie, 70 de autoturisme si utilitare deținute de companie, cât și terți colaboratori. Este de la sine înțeles, așa cum spune și Dumitru Mihalescul, că a lucra în Marelvi presupune un ritm susținut de îmbunăţire a performanţelor și  “de aceea, am ales să investim în oamenii cu care lucrăm, în competenţele lor profesionale şi abilităţile lor personale. Apreciem expertiza, proactivitatea, inovaţia, responsabilitatea și integritatea și aplicăm aceste criterii ori de câte ori recrutăm un nou membru al echipei noastre. Pornim de la principiul că performanța unei organizații rezidă din capacitatea acesteia de a avea echipa potrivită, în care fiecare membru îşi valorifică cunoştințele şi abilitățile sale. Întregul personal este integrat într-un proces continuu de pregătire şi evaluare determinat pe baza unor indicatori de performanţă”.

Marelvi are astăzi o echipa puternica formata din peste 180 de angajaţi, organizaţi si structurati pe departamente specifice in functie de necesitățile business-ului. Motto-ul echipei noastre este “Împreună fiecare realizează mai mult”. Echipa Marelvi este tânără şi dinamică, o echipă aflată în permanentă evoluţie şi cu o continuă dorinţă de perfecţionare. Suntem o companie orientată spre client şi de aceea îmbunătăţim constant calitatea serviciilor pe care le oferim, având drept obiectiv atingerea excelenţei în satisfacerea cerinţelor partenerilor noştri”  a concluzionat Dumitru Mihalescul.

Postează un comentariu