fbpx

Și-a dorit dintotdeauna să fie un antreprenor de succes, iar firma de termopane Tim Group pe care a pornit-o de la zero ne arată că visele devin realitate. Cristian Timoficiuc spunea, în 2018, că prin perseverență și implicare se poate.

Și a putut să crească un brand care a ajuns dincolo de granițele Bucovinei, până la Cluj și chiar în străinătate. Totuși, munca nu a exclus viața personală pe care și-o împlinește cu o poftă de viață pentru tot ceea ce este adrenalină și relaxare. Îi place să schieze, are o pasiune pentru motoare, a simțit „fluturii în stomac cu parașuta” și  are o familie frumoasă de care se bucură la sfârșitul unei zile de muncă.

E timpul ca Suceava să fie de 10 (zece)!

Cristian Timoficiuc candidează pentru funcția de consilier local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Suceava, în echipa lui  Marian Andronache, pe lista Partidului Mișcarea Populară. Echipa PMP se găsește la poziția 3 pe buletinul de vot.

Anul 2020 anul schimbărilor, anul care a adus schimbări majore în viața tuturor pe toate planurile. În mod voluntar sau involuntar a trebuit să facem față contextului actual și să ne adaptăm situației create.

Personal, am hotărât să fac o schimbare în viața mea și a celorlalți și anume să ma implic în politică. Economist la bază, antreprenor de mai bine de 14 ani, știu să gestionez bugetul unei întreprinderi, să coordonez o echipă și să mă adaptez în funcție de situație, calități care mă vor ajuta în domeniul politic. Știu că pot și vreau să schimb lucrurile în bine.

Cu toții ne dorim schimbarea în bine, în viața noastră, în țara noastră, în orașul nostru, în cartierul nostru. Vrem schimbarea clasei politice. Sloganuri de genul „România trezește-te”, „Treziți-vă români”, abundă rețelele de socializare dar cine să facă schimbarea și cu cine?”

De noi depinde, noi trebuie să ne trezim, să ne implicăm, să muncim, să facem lucrurile să funcționeze după principii bine definite și corecte, noi, oamenii cu bun simț și frică de Dumnezeu.

✅ Refuz să mai fiu indiferent. Refuz să mai funcționăm după convingerea „lasă că merge și așa”. Nu mai merge, a venit momentul nostru, momentul meu.

În această campanie electorală, eu, Ilie-Cristian Timoficiuc, îmi iau angajamentul în fața tuturor, în fața familiei, a prietenilor și a sucevenilor care mă susțin că voi face tot posibilul să aduc schimbarea în bine a orașului Suceava.

✅ Am nevoie de susținerea voastră pentru a realiza ce mi-am propus. Doar împreună putem reuși. A venit momentul ca Suceava sa facă schimbarea mult și de mult timp așteptată.

E timpul ca Suceava sa fie de 10 (zece).

Trebuie să menționăm faptul  că atunci când Suceava a fost în carantină, în punctul 0 al pandemiei, a contribuit prin intermediul Asociației Aripi de Bucovina la achiziționarea de măști, dezinfectant, alimente pentru spitalul județean Suceava și pentru familiile nevoiașe. 

Am făcut cunoștință și cu Anca Mihaela Gâtlan, o prezență feminină  implicată în mediul de afaceri , în mediul academic și în politica suceveană, secretar general la filiala județeană PMP, candidat la consiliul loca și la consiliul județean Suceava.

Ne-am angajat să aducem în față oamenii din spatele candidaturii, pentru ca tu să fii sigur pe opțiunea ta la alegerile locale 2020. 

Pe site-ul bucowinaplus.ro găsești candidații care vor să vină în fața ta cu sinceritate și să-ți arate care sunt motivele pentru care vor să fie aleși. Suceava se va schimba prin votul tău, așa că informează-te cu responsabilitate și atenție.

 

Postează un comentariu