fbpx

În Suceava, în incinta restaurantului Vama Veche, str. Aleea Vămii, Șcheia, găsești mai multe locații pentru evenimente. Ariata Events cu două săli de evenimente, salon Allegria ,restaurant Vama Veche, Grădina de vară, Foișorul, toate au luat naștere în ani de experiență în organizarea de mese festive. Indiferent de petrecerea pe care vrei să o dai, fie că este vorba de o zi de naștere, o cumătrie, o nuntă sau alte evenimente, aici chiar ai de unde alege.

Și pentru că la evenimente e foarte important și ceea ce servești invitaților, chiar nu trebuie să-ți faci nici o grijă pentru că specialiștii în bucătărie sunt aici la ei acasă.

Evenimente culinare sonore

Iată ce ne-au transmis gazdele:

La invitația lui chef Bogdan Campanu, chef executive al sălilor noastre de evenimente, avem plăcerea de a găzdui în această perioadă mai multe evenimente. Luna octombrie începe cu planuri mărețe la Ariata.

🎯 8 octombrie, eveniment gratuit pentru antreprenori și bucătari Horeca by Bogdan Campanu, Cristian Jitaru și Laurențiu Hairadin.

🎯 20-21 octombrie, curs Meniu complet evenimente by chef executive Bogdan Campanu.

🎯 23 octombrie, Dinner Fantesy by Oscar Zuckerberg.

🎯 27-28 octombrie, Master class, Fusion Cuisine by Oscar Zukerman.

🎖️Toate ne recomandă pentru un eveniment la superlativ din viața ta!

💃 În plus, am pregătit și o ofertă de nerefuzat pentru evenimentele din acest final de an 2020.

Știm că a fost un an greu pentru toți și de aceea suntem alături de dumneavoastră. Pentru detalii și rezervări puteți să contactați numărul de telefon 0785 801111 și să urmăriți paginile noastre de facebook Ariata Events, Ariata School, Restaurant VAMA Veche, Salon Allegria.

Ariata Events aduce nume sonore în gastronomie pentru evenimentele din viața ta

Oscar Zukerman

Acest curs de Fine Dinning este despre cum sa înveți  tehnici noi, cum să fii creativ cu ingrediente simple pe care să le pui in valoare. Înveți totul despre cunoașterea ingredientelor, curajul de a le combina si mai ales despre tehnicile de preparare prin care sa obținem gusturi și texturi diferite.

Vei cunoaște principiile  de bază și viziunea despre plating, ce punem în farfurie, cât punem în farfurie, ce gusturi combinăm, ce culori pentru a abține o cromatică dorită. Montarea preparatului în farfurie este despre curaj si imaginație.

Este despre cum să folosești matematic și cu precizie preparatul în farfurie, mai exact despre geometria preparatului final.

Pasiunea, experiența si ochiul format te vor ghida spre fiecare detaliu din farfurie. Totul Începe cu o idee.

Mă gândesc la toate ingredientele, îmi imaginez ce voi face cu ele, desenez schița care să mă ajute de la început până la montarea farfuriei.

Pentru mine arta culinară înseamnă  emoție, inspirație și bucuria de a găti din pasiune, iar dacă îti place arta culinară, trebuie să simți fiecare ingredient în parte, să miroși, să știi să potrivești gustul și să faci din lucruri simple cu adevărat artă “

Cât de important este să te concentrezi pe ceea ce faci, cât de mult înseamnă să fii creativ, toate astea dau roade muncii tale.

Exprimă-te prin ceea ce faci și te regăsesti prin ceea ce ești

Ariata Suceava

Executive chef Bogdan Câmpanu

Cu o vastă experiență în lumea gastronomiei, moștenind plăcerea gătitului de la mama sa, dar și cu o dragoste imensă pentru arta culinară, astăzi renumitul bucătar împărtășește cunoștințele sale cu cei care își doresc să evolueze.

Eu mă axez acum pe bucătărie românescă interpretată, încerc să intru pe bucătăria modernă. Bucătăria românească interpretată înseamnă de fapt bucătăria românească mai de demult dar adusă la alt nivel, adică la trendurile internaționale care sunt acum pe piață.

Ar fi bine să știi că la Suceava, la salonul de nunți Ariata, se află prima școală din nordul Moldovei de perfecționare pentru bucătari și îl are în spate pe executive chef Bogdan Câmpanu, un profesionist desăvârșit care nu are secrete în bucătărie.

Așa am ajuns să organizăm la Ariata Events, anul trecut, primele cursuri de perfecționare în bucătărie, iar oamenii care au venit atunci din multe zone ale țării ne-au determinat să nu ne oprim. La Ariata School ajung bucătari din Cluj, Arad, București, Constanța și chiar din Chișinău, iar acest lucru ne obligă ca standardele noastre să rămână la aceeași înălțime”,  a declarat executive chef Bogdan Câmpanu.

Ariata Events

Postează un comentariu