fbpx

Casă finisezi? sau Ca să finisezi?

Răspunsul la oricare dintre cele 2 întrebări este AGN Depot. Cu o experiență de peste 18 ani în comerțul internațional, firma AGN GLASS a devenit un distribuitor solid pe piața din Bucovina, dar și pe cea națională. 

Materialele pe care le comercializează se adresează dezvoltatorilor de construcții civile, cât și celor care, în regie proprie, își urmează visul de a avea o casă pe pământ. Dacă vă întrebați de ce au schimbat numele din AGN GLASS în AGN DEPOT, mai jos avem răspunsul pentru dumneavoastră.

La început când a luat naștere compania AGN GLASS, aveam ca obiect de activitate comercializarea sticlei, cu timpul ne-am dorit să ne extindem și să satisfacem cât mai multe nevoi ale clienților. 

Moment în care ne-am hotărât să ne lărgim obiectul de activitate, pe lângă comercializarea sticlei am adăugat și comercializarea cu: vată bazaltică, lambriu, uși din lemn masiv și MDF, mobilier de baie, podele WPC, coșuri de fum din inox.

Ulterior am ales sa ne axăm doar pe piața materialelor de construcții pentru a avea cele mai bune rezultate și cei mai mulțumiți clienți.

Un alt motiv care justifică schimbarea numelui este faptul că pe lângă colaborarea cu persoanele juridice, am ales să ne îndreptăm atenția și către persoanele fizice, iar numele de AGN GLASS creea confuzie în rândul clienților pentru că nu făceau legătura cu domeniul construcțiilor.

AGN Depot – capital 100% românesc

Pentru că în perioadele de criză am învățat că nu ne putem baza decât pe noi, repetăm îndemnul ca partenerii pentru planurile noastre să fie locali, astfel încât profitul realizat să fie recirculat în dezvoltarea proiectelor locale.

AGN Depot are depozitul central în Rădăuți, iar produsele comercializate le poate transporta în oricare punct al țării.

Ofertă la prețuri competitive

Firmă distribuitoare de materiale de construcții, aceasta vă oferă o gamă largă de produse, printre care: vată minerală bazaltică, plasă din fibră de sticlă pentru susținere, dibluri pentru fixarea izolațiilor, adezivi, elemente de evacuare din inox, uși din lemn masiv, usi metalice, mobilier pentru baie, produse wpc, piatră ornamentală, panouri radiante, gresie și faianță, benzi etanșante, lambriu și produse lemnoase, decorațiuni din fier forjat, produse bituminoase, sticlă float și ornamentală. Puteți găsi o gamă completă pe site-ul agn-depot.com.

Flexibilitate pentru nevoile fiecărui client în parte

AGN Depot își propune a satisface piața materialelor de construcții cu produse de cea mai înaltă calitate și își dorește să contribuie la construirea unui viitor mai bun al comunității. Cu un departament bine structurat și o echipă de vânzări tânără și ambițioasă, este capabilă de a se adapta profesional la fiecare client pentru a asigura o interacțiune optimă.

Prin aceasta dorește a ajuta clienții să construiască mai repede, mai sigur și cu mai multă îndrăzneală. Obiectivul său principal este de a construi un brand de renume atât în România, cât și pe plan european.

 

Postează un comentariu