Ce mică-i vacanța mare, a trecut aproape o lună din ea. Noi am aflat că cei de la  Logiscool Suceava organizează tabere urbane pentru copii. În acest mod, energia copilului tău este consumată în folosul său. Copiii folosesc tot mai des calculatorul, tableta sau telefoanele inteligente. De cele mai multe ori, se resimte o pierdere de timp în utilizarea lor. Există totuși și posibilitatea ca ei să învețe cum să se poată bucura de tehnologie. Cursurile Logiscool îi învață cum să o folosească într-un mod care va avea un impact pozitiv asupra vieții lor, pe termen lung.

Tabăra este organizată cu diferite cursuri de jumătate de zi. Ele sunt gândite pentru a fi atractive și interesante. Locul este unul prietenos, iar activitățile sunt centrate pe nevoile copiilor. Este locul ideal unde copiii își pot crea universul lor, făcând ceea ce le place. 

În perioada 28 iunie – 10 septembrie se organizează tabere și ateliere digitale de vară. Este vorba despre o serie de cursuri de programare adaptate la perioada de vacanță. Taberele se desfășoară atât fizic, în săli de clasă la sediul școlii, cât și în format online. În cadrul acestora, copiii își dezvoltă creativitatea, abilitățile digitale, gândirea algoritmică și pe cea analitică.

Distracția și interactivitatea sunt ingredientele cu care Logiscool Suceava îi așteaptă pe cei mici.  Multe activități bazate pe mai multe teme actuale din lumea digitală îi așteaptă pe copiii și adolescenții care își doresc să devină creatori de tehnologie.  În cadrul Taberelor Logiscool elevii vor putea descoperi cum să creeze propriul joc, aplicație de mobil, un clip video sau propriul website. Toate acestea le vor face în timp ce își exersează gândirea logică și analitică, lăsându-și imaginația liberă.

Tabere inspirate din pasiunile copiilor

Taberele Logiscool sunt locul în care se creează cele mai frumoase amintiri din vacanța de vară. Lasă-ți copilul să fie creativ și să descopere lumea programării.

Dacă te îngrijorezi cu privire la faptul că matemetica va fi o problemă, uită de asta. Răspunsul trainerilor Logiscool este că, pentru a învăța programare, nu îți trebuie matematică. Te poate ajuta, însă nu este necesară.

Adu-ți copilul în tabără și lasă-l să descopere ceea ce îi place, îndemnându-l să exploreze. Deprinderile învățate aici îl vor ajuta în meseria pe care o va alege în viitor. Fie că e hobby sau o curiozitate, pentru că îi place deja să se joace cu tehnologia, nu e nevoie să aștepte să fie adult ca să învețe să codeze.

Taberele se desfășura la sediul Logiscool Suceava la adresa Blvd. 1 Mai, nr. 10, et. 5. Vor fi module de o săptămână (luni-vineri), în format de jumătate de zi – incluzând doar curs, sau de zi întreagă – incluzând curs și alte activități recreative.

Mai multe detalii despre participare sau înscriere la Taberele Urbane Logiscool se pot găsi pe site-ul Logiscool Suceava: https://www.logiscool.com/ro/school/suceava si la telefon: 0722 436 513

Uită-te peste taberele gândite de Logiscool și vezi care i s-ar potrivi copilului tău

  • Tabere de programare – prin misiuni distractive și jocuri ca mod de instrument educativ, elevii își folosesc creativitatea, gândirea logică și abilitățile de design pentru a programa propriile proiecte.
  • Tabere Minecraft – elevii au ocazia să-și programeze propria aventură în jocul preferat. În această vară se lansează o nouă tabără Minecraft: Mission to Mars, unde elevii devin exploratori și creatori ai universului pe Marte.
  • Tabără Robox Game Design – elevii construiesc propriile jocuri in Roblox Studio, de la curse spectaculoase, trasee cu obstacole și hărți imense de aventură. La finalul taberei pot juca cu prietenii jocurile dezvoltate chiar de ei.
  • Tabere de robotică – elevii învață despre programarea roboților și cum să construiască și să controleze diferite tipuri de roboți. Vor învăța despre mecanismele din spatele mașinăriilor și despre inteligența artificială.
  • Tabere de creație – participanții la taberele de creație Logiscool vor învăța să creeze video-uri amuzante, să dezvolte propriul website sau care sunt mecanismele din spatele celei mai cautate aplicații – Youtube, în noua tabără lansată în această vară: YouTube Studio.

Logiscool - lider pe piața de edu-tech pentru copii

Logiscool România oferă cursuri de programare și robotică pentru copii și tineri cu vârste cuprinse între 7 și 17 ani. Înființată în prima parte a anului 2018, Logiscool numără deja peste 40 de școli de programare la nivel național și este în continuă expansiune.

Misiunea Logiscool este de a pregăti noile generații pentru viitorul digitalizat care ne așteaptă pe toți. Ei fac educație digitală și programare într-un mod creativ, inspirațional și adaptat la nevoile de învățare ale elevilor.

La Logiscool, elevii beneficiază de un mediu inspirațional, de o programă adaptată standardelor internaționale, de propria  platformă educațională și de continuitatea pe care o oferă modulele interconectate. Elevii învață științe precum programarea distrându-se și folosindu-și imaginația pentru a dezvolta proiecte de tip jocuri video.

Logiscool România face parte dintr-o rețea internațională de centre educaționale, prezentă în 19 țări din Europa, America și Asia. Până acum, peste 90.000 de elevi au participat la cursurile, taberele și evenimentele conexe oferite de Logiscool, descoperind programarea într-un mediu plăcut și inspirațional.

Răsfoiește categoria din proiectul nostru, Comunitatea din Bucovina și află și despre alte experiențe.

 

Postează un comentariu