fbpx

Când vine vorba despre casa ta, calitatea trebuie să fie pe primul loc. Atunci când alegi materialele, designul și amenajarea interioarelor, asigură-te că decizia pe care o faci este cea mai bună pentru tine. De preferat este să vezi exemple de designuri și să testezi materialele. Exact asta poți face acum și în noul showroom Olint din Rădăuți. 

Lansat în luna iulie, showroom-ul Olint îți oferă o experiență completă în alegerea designului pentru amenajarea interioarelor. Poți să vezi ambiente plăcute, oferte de plăci ceramice, obiecte sanitare, mobilier de baie și exemple numai bune de urmat în designul casei tale. Dacă nu vrei să faci rabat la calitate și vrei doar ce este mai bun pentru casa ta, la Olint vei găsi decoruri perfecte, pregătite de o echipă profesionistă.

Olint, deja cunoscut și apreciat pe piață, este un centru comercial matur și furnizor de materiale pentru amenajări și construcții de calitate. Spațiul pe care ți l-a pregătit este conceput de designeri cu viziune, ca tu să poți lua cele mai bune idei și să le aplici proiectului tău. 

Vezi cum arată showroomul aici: https://www.youtube.com/watch?v=X0JuDBEtmWA&t=2s&ab_channel=AndreiOlint

Doar produse de calitate la showroom-ul olint

Tocmai pentru că știu îndeaproape ce-și doresc oamenii, Olint are doar produse de calitatea 1. Tot stocul de plăci ceramice, gresie, faianță sau decoruri din cele mai extravagante. 

Toate modelele sunt aduse de la cei mai importanți producători din Europa, fiind plăci ceramice perfecte pentru instalare. Astfel, ai siguranța că produsele pe care le cumperi sunt cele mai bune și că rezultatele vor fi cele pe care le dorești. 

La Olint poți lua orice produs acasă imediat ce l-ai îndrăgit, pentru că toate modelele sunt cu livrare imediată. 

Alege ce e mai bun pentru casa ta

Imaginează-ți o placă gigantică de gresie cu dimensiunea de 1,2 m lățime x 2,8 m lungime. Sau mai bine vino să o vezi expusă la Olint în noul showroom.

Tendințele în materie de gresie duc către dimensiuni din ce în ce mai mari fiind acum mult mai cerute plăcile cu formate de 60 cm, 75 cm.

Aceste plăci au avantajul de a se așeza mult mai repede iar montajul fără rosturi produce un efect monolitic de continuitate elegantă a texturii. Legat de texturi, acestea au tendința de a reveni la natură, diverse modele de imitații de piatră, lemn sau
amprente florale se pot adapta oricărei încăperi cu rezultate unice.

Specialiștii OLINT te invită în noul showroom pentru o incursiune în potențialul bogat al placărilor ceramice, vino cu planurile tale iar împreună le concretizăm în proiecte reușite. La Supermarket OLINT Rădăuți găsești tot ce ai nevoie pentru construcții și decorațiuni.Poți vedea gama de produse în magazinul online www.olint.ro cu livrare în toată țara.

Postează un comentariu