fbpx

Inovator în domeniul echipamentelor climatice, Hybro Technologies a reușit să atragă consumatori europeni datorită eficienței energetice, calității superioare și designului atractiv al sistemelor sale de încălzire electrică.

Produsele lor au cucerit piața europeană, companiile de construcții fiind principalii lor clienți. Echipamentele Hybro sunt utilizate cu succes în încălzirea birourilor, cabanelor și hotelurilor.

Hybro Technologies, a căror produse sunt disponibile la AGN Depot, sunt recunoscuți pentru introducerea ceramicii ca material în generarea undelor infraroșii, oferind o eficiență energetică remarcabilă și un spectru de lungimi de undă infraroșu între 7-14 microni. Această tehnologie permite sistemelor Hybro să funcționeze eficient, economisind timp și resurse.

Hybro Technologies - promisiunea calității superioare

Calitatea produselor este garantată prin conformitatea cu standardele ISO 9001:2015, asigurând astfel absența completă a reclamațiilor și menținând un nivel înalt de satisfacție al clienților. 

Printre produsele emblematice se numără panourile radiante din sticlă cu uscător de prosoape, precum modelul ONYX. Acestea combină un design unic și funcționalitatea fără compromisuri, fiind capabil să usuce prosoapele delicat prin transferul termic fără contact direct și să încălzească eficient încăperile. De asemenea, oferă economii de energie prin temporizatoare automate și diverse moduri de încălzire.

Panourile radiante ceramice, parte integrantă a sistemului modular HYBRID, demonstrează abordarea hibridă în transferul de căldură, combinând ingenios principiile de încălzire prin infraroșu și convecție. Cu proprietățile sale remarcabile de acumulare a căldurii și eficiență termică, aceste panouri sunt soluția ideală pentru a oferi căldură eficientă în clădiri de diverse dimensiuni, având și un rol decorativ în proiectele de design interior.

Hybro - Viziune inovatoare în echipamentele climatice

La Hybro Technologies,  inovația se îmbină cu designul rafinat și funcționalitatea unică, stabilind noi tendințe pe piața actuală.

Aceștia inovează continuu în domeniul sistemelor de încălzire, iar produsele lor reflectă angajamentul pentru eficiență și confort. Pentru o soluție de încălzire elegantă, eficientă și durabilă, perfect adaptată nevoilor tale, Hybro este soluția sigură. 

Ce produse Hybro găsești la AGN Depot

În calitate de lider în inovația sistemelor de încălzire, Hybro Technologies oferă produse care nu doar răspund nevoilor actuale, dar și modelează viitorul eficienței energetice în construcții. 

Panouri radiante din sticlă cu uscător de prosoape

Panou radiant din sticlă cu uscător de prosoape ONYX este conceput pentru cei care apreciază cu adevărat designul unic, funcționalitatea fără compromisuri și cea mai înaltă calitate.

Dimensiunea și puterea panoului îi permit să fie utilizat și ca sursă de încălzire pentru baia dvs. Această combinație inteligentă de funcționalități vă oferă nu doar prosoape uscate și calde, ci și o baie plăcută și confortabilă.

FUNCȚIONALITATE

Panoul radiant cu uscător de prosoape pe lângă faptul că este o piesă de mobilier cu un design unic, suportul modern pentru prosoape ONYX poate îndeplini cu ușurință trei sarcini:

– usucă ușor rufele

– încălzește camera pentru un confort sporit;

– economisește energie.

Uscare delicată: Diferența dintre uscătoarele de prosoape ONYX și altele este tehnologia de uscare a lucrurilor, care se realizează nu prin contact direct cu suprafața de încălzire, ca în uscătoarele convenționale de prosoape, ci prin transferul fără contact al undelor termice în infraroșu, uniform și pe tot parcursul planului. În același timp, șinele care au contact direct cu prosopul, nu se încălzesc. Acest lucru este important pentru țesături delicate sau pentru uscarea prosoapelor, care pot fi sensibile la temperaturi ridicate.

Încălzire: Uscătorul de prosoape ONYX vă permite să încălziți baia, creând în același timp o temperatură dorită și confortabilă. ONYX are 3 moduri de încălzire pentru a menține o temperatură confortabilă în baie.

Temporizator oprire: Toate uscătoarele de prosoape ONYX sunt echipate cu un cronometru de oprire care permite uscătorului de prosoape să se oprească automat după 3 de ore. După acest timp, prosopul va fi complet uscat și gata de utilizare. Această caracteristică economisește energie și asigură faptul că uscătorul de prosoape nu rămâne activ pe o perioadă mai lungă decât este necesar.

CONSTRUCȚIE

Suportul pentru prosoape ONYX este fabricat din sticlă termorezistentă. Aceasta asigură o durabilitate ridicată. Elementul de încălzire este poziționat uniform între sticlă și corp, fără aer și umiditate, pentru o siguranță și mai mare. Suportul pentru prosoape încălzit ONYX are cel mai înalt grad de protecție dintre analogii săi – IP55.

Șinele sunt realizate dintr-un profil dreptunghiular din oțel inoxidabil lucios. Designul geometric face gama de produse HYBRO să fie recunoscută. Grosimea barei pentru prosoape încălzite ONYX este de 8 mm. Designul ultra-subțire subliniază aspectul său unic.

Panouri radiante ceramice

Panoul radiant ceramic face parte din sistemul de încălzire modular HYBRID și este conceput pentru a oferi căldură eficientă în încăperi de diverse dimensiuni. Puteți instala unul sau mai multe panouri, în funcție de necesități, un panou încălzește o suprafață de 5-7 m2. Aceste panouri pot fi utilizate atât ca sursă principală de încălzire, cât și ca încălzire suplimentară. Cea mai comună opțiune de montare este orizontală, sub forma unor perechi, dar ele pot fi așezate și vertical, având și funcția de element decorativ în cazul montării în această poziție.

FUNCȚIONALITATE

Panoul HYBRID are o metodă hibridă de transfer de căldură, combinând două principii de încălzire: infraroșu și convecție. Datorită acestei abordări, este posibil să se obțină un efect maxim de transfer de căldură în ceea ce privește dimensiunea și puterea.

Un panou ceramic încălzit cu o temperatură de 65-70°C este o sursă de căldură eficientă care funcționează în spectrul infraroșu din gama de unde lungi de 7-14 microni. Fluxul de căldură prin convecție se formează între peretele pe care este agățat panoul și panou, a cărui parte din spate este încălzită la 80-85°C. Nivelul ridicat de eficiență termică reduce costurile de încălzire de câteva ori în comparație cu tipurile tradiționale de încălzire.

Atunci când încălziți o încăpere cu panouri cu putere redusă, aveți posibilitatea de a distribui sursa de căldură astfel încât să evitați zonele excesiv de reci sau de calde.

CONSTRUCȚIE

Panoul radiant ceramic HYBRID este un dispozitiv monolitic care se caracterizează printr-o durabilitate maximă.

Încălzitorul este realizat din ceramică și, prin urmare, are proprietăți ridicate de stocare a căldurii. Ceramica calibrată este sigilată ermetic în carcasa metalică cu ajutorul unui compus conducător de căldură ecologic de la Dow Corning. Carcasa metalică acoperită cu polimer este fabricată cu ajutorul unui proces cu bandă transportoare pentru a asigura precizia și repetabilitatea fiecărui produs. Un cablu flexibil izolat cu silicon este utilizat ca element de încălzire, fiind distanțat uniform între corp și ceramică. Acest cablu este rezistent la căldură și este mai performant decât analogii existenți în toate privințele.

Postează un comentariu