Nici că se putea să începem vara mai bine decât cu Festivalul Luminii, ediția a VIII-a.

Evenimentul aduce cu el emoție, cu atât mai mult cu cât ediția din 2020 a fost organizată online din cauza pandemiei. Cu toate că încă sunt restricții în vigoare, iar pandemia nu pare să se fi terminat, Festivalul Luminii este un alt eveniment care anunță dezvelirea zâmbetelor în aer liber. 

Așa cum știi, Festivalul Luminii este unul dintre cele mai iubite evenimente ale verii și vine și de această dată cu activități recreative, artistice și mii de gulguțe magice.

Copiii mici și mari și adulții de toate vârstele sunt invitați la o ediție cu totul specială a Festivalului Luminii. Dacă anul trecut paginile de facebook au fost pline de mii de gulguțe umplute cu speranță, de această dată gulguțele te așteaptă în aer liber, umplute cu bucuria revederii.

Exploratorii de la Cercetașii României – Suceava s-au pregătit din timp și au pus la punct un festival care îți aduce activități dinamice, organizate cu respectarea legilor în vigoare. Tocmai din acest motiv, exploratorii suceveni organizează spectacolul în 3 locații: Parcul Central, Parcul Tătărași și Parcul 3 Bărboși.

Festivalul Luminii are loc pe data de 5 iunie, între orele 16-22. Ce trebuie să mai știi e că exploratorii din cadrul Centrului Ținutul Fagilor Suceava s-au ocupat de întreaga organizare a festivalului. Sigur, nimic n-ar fi fost posibil fără inițiații cercetășiei, lupișorii și temerarii și fără ajutorul necontenit al liderilor. 

Bucowina Plus a stat de vorbă cu exploratorii de la Centrul Local Ținutul Fagilor Suceava, dar și cu liderul acestora. Urmărește discuția mai jos și află toate detaliile despre Festivalul Luminii 2021.

Ca cercetaş, înveţi să îți canalizezi energia spre lucrurile care contează cu adevărat, să contribui la binele comunității și să-i ajuți pe cei din jur. Înveți care este puterea lucrului în echipă și cum toate resursele de care ai nevoie se află la îndemâna ta.

Lumina Păcii, vânători de comori, drumeții în natură sau campuri de vară, toate sunt activități care aduc schimbări pozitive în comunitate și care-i pregătesc pe cei mici pentru responsabilitățile de „om mare”:

„Cercetașii României” este  mișcarea educativă cercetășească pentru copii și tineri din România, cu lideri autentici și integri, care produce schimbări pozitive în comunitate, printr-o organizație sustenabilă, cu un sistem de management organic, eficace și eficient.

Află cum poți redirecționa 3,5% din impozitul pe venit către cercetașii suceveni: REDIRECŢIONEAZĂ 3,5% DIN IMPOZITUL PE VENIT PENTRU CERCETASII SUCEVENI

Postează un comentariu