Bucowina Plus este alături de oamenii care vor să facă schimbări în bine în comunitate.

Noi nu ne-am propus să scoatem în evidență pe platforma noastră viața politică, dar considerăm de bun augur ca acțiunile din mediul politic, care susțin creșterea economică, socială și culturală a societății din care facem parte cu toții, să fie promovate. Iar dacă  avem ocazia să aflăm ce acțiuni desfășoară și care sunt rezultatele pe care le obțin cadidații trimiși de noi în Parlamentul României, considerăm de bun augur să le comunicăm. 

Un astfel de om este și George Mândruță, cu care am reușit să discutăm în cadrul campaniei electorale din 2020. El a candidat pentru Senatul României din partea USR PLUS, iar la peste 6 luni de la alegeri, dumnealui continuă activitatea îndreptată spre comunitate, fapt care nu poate decât să ne bucure.

Domnul Senator George Mîndruță, fălticenean de origine a câștigat alegerile din iarnă, iar de atunci, activitatea dumnealui evoluează cât se poate de promițător.

Activitățile lui George Mândruță în calitate de parlamentar

 Având în vedere dorința dumnealui de a schimba lucrurile în bine, George Mîndruță a transmis care au fost activitățile desfășurate în calitate de parlamentar din momentul validării mandatului și până în prezent și promite că va păstra acest obicei pe viitor:

14 ianuarie – Prima discuție online în 2021 privind Programul de orientare NATO, în calitate de membru în Comisia pentru apărare, ordine publică și siguranță națională.

25 ianuarie – Întrevedere cu ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene Cristian Ghinea și președintele Consiliului Județean Suceava Gheorghe Flutur.

26 martie – Participare online la Forumul Transatlantic al AP NATO 2021, a doua etapă.

30 martie – În cadrul ședinței Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională din Senat, a avizat favorabil proiectul de lege pentru modificarea și completarea Legii nr. 270/2015 privind Statutul rezerviștilor voluntari.

5 iunie – A participat la cea de-a doua dezbatere din seria „Zilele Europene ale Moldovei”, organizată prin intermediul Biroului Europarlamentar Ramona Strugariu – Suceava;

A discutat despre protecția mediului și dezvoltarea turismului, susținerea micilor fermieri și încurajarea antreprenoriatului local;

8 iunie – Alături de membri ai Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională din Senat, a primit vizita unei delegații a Statului Israel;

15 iunie – În cadrul ședinței reunite a Comisiilor de apărare, ordine publică și siguranță națională din Senat și Camera Deputaților, a votat pentru raportul privind participarea României la misiunea Task Force Takuba, la solicitarea Președintelui Klaus Iohannis.

Noi am selectat doar o parte din activitatea dumnealui, dar cu siguranță găsiți întreaga activitate parlamentară a acestuia în mediul online.

George Mîndruță a fost ales președinte al organizației județene USR PLUS Suceava

Alegerile interne pentru desemnarea conducerii filialei județene USR PLUS Suceava s-au încheiat.

Avem un Birou Județean ales, echilibrat și un președinte votat de un număr suficient de membri, astfel încât să aibă legitimitate maximă.

Nu îmi doresc un moment T0, nu există – punct și de la capăt –  îmi doresc să avem continuitate, îmi doresc ca ceea ce s-a făcut bine să continue, iar noi să aducem ceva în plus, mai consistent și mai asumat.

Apreciez ceea ce am primit de la copreședinții Radu Rey și Teodora Munteanu și vreau să valorific și să construim mai departe alături de această echipă, nu sunt adeptul celor care distrug și disprețuiesc tot ce era înainte, vom avea un sistem de evaluare bazat pe un filtru obiectiv și corect.

Nu mă voi raporta unor simpatizanți sau unor susținători declarați, mă voi adresa tuturor și voi reprezenta interesul întregii organizații. Ego-ul meu este destul de realist ca să se lase influențat de manifestări vremelnice și subiective.

Apreciez spiritul liber al discuțiilor și nu vreau să ne schimbăm în acest sens, voi avea nevoie însă de argumente solide, bun simț și decență.

Mulțumesc tuturor pentru implicare!”

Activitatea domnului George Mîndruță este demnă de menționat și apreciat, drept urmare, îi urăm numai bine în demersurile sale și așteptăm cu interes noi informații despre acțiunile întreprinse.

Comunitatea din Bucovina merită apreciată și susținută, iar activitățile în acest sens vor fi întotdeauna conturate în activitatea platformei Bucowina Plus.

Postează un comentariu