fbpx

Da, știm. Nu haina îl face pe om și stilul vestimantar nu e cel mai important factor pe care să-l iei în calcul la o persoană. Însă, trebuie să recunoști că nu e un aspect de ignorat, mai ales atunci când vorbim de contexte sociale formale și de business. 

Felul în care arăți poate să inspire putere, atenție la detalii, jovialitate și inteligență în același timp. Partea bună e că hainele pot fi epilogul acelei povești pe care vrei neapărat ca lumea s-o știe. De ce să începi povestea cu stângul?

Chiar și studiile cercetătorilor spun că limbajul vestimentar este unul de sine stătător, specific, complex și care transmite (chiar și inconștient) semnale despre persoana în cauză. 

Mai mult, stilul vestimentar acționează chiar și la nivel de psihic pe două mari axe: culoarea hainelor și forma acestora. Prin urmare, cum te îmbraci te poate influența mai mult decât crezi. 

Cum să crezi în tine

Îmbracă-te de la Bemio. 

Acesta este sloganul care te așteaptă la intrarea în magazinul Bemio. Cum știm că pentru tine contează stilul vestimentar, te invităm să arunci o privire în magazin. E locul în care poți să-ți construiești stilul vestimentar folosind articole de calitate, de la branduri de renume și care au prețuri pentru toate buzunarele. 

Moda se schimbă constant și chiar dacă poate fi dificil să ții pasul cu ea, Bemio îți aduce o diversitate de ținute potrivite pentru orice anotimp.

Acum, pentru sezonul de toamnă, Bemio are stocuri de haine pentru copii, precum treniniguri, cămăși albe, malete albe, sacouri dar și pentru adulți, geci, treninguri, sacouri și multe altele.

Pentru că trebuie să ții pasul și cu economiile, nu doar cu moda, la Bemio găsești găsești promoții și oferte lunare numai bune de luat acasă. 

Îmbracă-te de la Bemio și crezi în tine

Bemio e magazinul care poate să-ți satisfacă toate cerințele: are prețuri accesibile, găsești doar haine de firmă și materiale calitative, iar toate ținutele sunt în pas cu tendințele actuale. Pe lângă asta, chiar și în această perioadă găsești la Bemio reduceri atractive. 

Magazinul este un „vechi prieten” al Sucevei, care se află acum la etajul 1 din Complex Comercial Bucovina. Doamna Monica a început această poveste din pasiune. Sigur, n-a fost ușor. Dar a făcut eforturi să aducă îmbrăcăminte de calitate de la branduri precum Desigual, Vero Moda, Salsa, Zara și altele. ȘI i-a reușit, iar astăzi magazinul este o poveste de succes.

Acum, știi ce te așteaptă acolo. Îți mai spunem că la următoarea ta achiziție, cumpărăturile îți sunt răsplătite cu 20% reducere și te lăsăm să mergi la cumpărături.

Încă ceva!

Cum știi că am pornit la drum cu un podcast realizat de Loredana Viziteu, sub numele de „Între brand și comunitate”, uite că Bemio este brandul despre care vorbeam în episodul cu numărul 2. Acel ansamblu de informații, emoții și rezultate palpabile pe care ni le transmite. Asta caută Bucowina Plus: emoția din spatele brandului și omul care vrea să o transmită mai departe.

P.S: Bemio e și pe facebook: Bemio și are și magazin online bemio.ro

Poți să-i vizitezi chiar astăzi dacă cauți un cadou pentru sărbătoritele zilei. La mulți ani, dragi Marii!

Postează un comentariu